! Çeteler Ve Aileler İlk 5 Kişi Veya 4 Kişi Getirene Bedava !
! +17 Discord Whitelist !
! Ev soyma scripti !
! Hile Korumalı Kendi Yapımımız Olan Launcher !
! Tokovoip Sistemi !
! Hastane'de Röntgen Sistemi !
! Sosyal ve Hard RP Karışık !
! 2 Günde Bir Eğlence Etkinlikleri !
! DJ, Oto Yıkama ve Hacker Meslekleri Gibi Yeni Meslekler !
! Gelişmiş F3 Menu !
! Gelişmiş Market Soyma Scripti !
! Kuyumcu Soygunu !
! Gelişmiş Animasyon Menusu !
! Çeteler ve Mafyalar İçin F6 Menu !
! Araç Parçalama ve Satma, +35 Meslek !
! İllegal Yerler Blipsiz, İpucu Discord'da !
! Polisler için eğitim alanları !
?? Sunucu Hakkında Bilgi??
Herkese merhabalar, sunucumuz 12.04.2020 tarihin'de açılacaktır. Sunucumuz için yetkili alımları vs. yapıyoruz.
Sunucu'da kendi hazırladığımız özenle 2 ay içinde yaptığımız bir paket bulunuyor. Pakette özel Dj mesleği, Oto -
Yıkamacı mesleği ve Hacker mesleği bulunuyor. Sunucu kapasitemiz ilk günler 32 olarak sabit olacaktır, daha -
sonrasın'da kapasitemizi yükselticek elimizde 128 kişilik key var. Bunuda 15.04.2020 tarihinde aktif edeceğiz.
Discord sunucumuza gelerek yetkili başvurusunu doldurarak yetkili olabilirsiniz. Yetkili alımları ve Whitelist
alımları +17'dir. Eğer +16 gelirse zorlu bir testten geçirip alacağız, çünkü sunucumuzun yaş kitlesini yüksek ol-
sun istiyoruz. Discord sunucumuza gelerek sende eğlenceye varabilir, 11.04.2020 tarihinde sunucumuz'da eğ-
lencenin farkına varabilirsin. Sende discord sunucumuzu arkadaşlarınızla paylaşınız. Sizlere teşekkür ediyorum.
İyi eğlenceler, iyi oyunlar , iyi günler dilerim..
Discord Adresimiz:
! +17 Discord Whitelist !
! Ev soyma scripti !
! Hile Korumalı Kendi Yapımımız Olan Launcher !
! Tokovoip Sistemi !
! Hastane'de Röntgen Sistemi !
! Sosyal ve Hard RP Karışık !
! 2 Günde Bir Eğlence Etkinlikleri !
! DJ, Oto Yıkama ve Hacker Meslekleri Gibi Yeni Meslekler !
! Gelişmiş F3 Menu !
! Gelişmiş Market Soyma Scripti !
! Kuyumcu Soygunu !
! Gelişmiş Animasyon Menusu !
! Çeteler ve Mafyalar İçin F6 Menu !
! Araç Parçalama ve Satma, +35 Meslek !
! İllegal Yerler Blipsiz, İpucu Discord'da !
! Polisler için eğitim alanları !
?? Sunucu Hakkında Bilgi??
Herkese merhabalar, sunucumuz 12.04.2020 tarihin'de açılacaktır. Sunucumuz için yetkili alımları vs. yapıyoruz.
Sunucu'da kendi hazırladığımız özenle 2 ay içinde yaptığımız bir paket bulunuyor. Pakette özel Dj mesleği, Oto -
Yıkamacı mesleği ve Hacker mesleği bulunuyor. Sunucu kapasitemiz ilk günler 32 olarak sabit olacaktır, daha -
sonrasın'da kapasitemizi yükselticek elimizde 128 kişilik key var. Bunuda 15.04.2020 tarihinde aktif edeceğiz.
Discord sunucumuza gelerek yetkili başvurusunu doldurarak yetkili olabilirsiniz. Yetkili alımları ve Whitelist
alımları +17'dir. Eğer +16 gelirse zorlu bir testten geçirip alacağız, çünkü sunucumuzun yaş kitlesini yüksek ol-
sun istiyoruz. Discord sunucumuza gelerek sende eğlenceye varabilir, 11.04.2020 tarihinde sunucumuz'da eğ-
lencenin farkına varabilirsin. Sende discord sunucumuzu arkadaşlarınızla paylaşınız. Sizlere teşekkür ediyorum.
İyi eğlenceler, iyi oyunlar , iyi günler dilerim..
Discord Adresimiz:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.