Merhabalar size Vanilla Roleplay projemiz hakkında kısa bilgi vermek istiyoruz.Sunucumuz Los Angeles'te geçmektedir.Sunucumuzda hard ve faction temalı rollerin dönmesini sağlamak istiyoruz.Sunucumuzun ekonomisini sorarsanız, sunucumuzun ekonomisi California ekonomisine göre ayarlandı ama sizi farm rpden uzak tutup hard ve sosyal rp yapmaya yönlendirmek amaçlı ekonomide birkaç düzenleme yaptık.Sunucumuzu öncelikli amacı rol kalitesi yüksek olan oyuncuları sunucumuzda görmektir, Oyuncular arasında rolden ziyade bir arkadaşlık ortamı kurmayı hedefliyoruz.
Sıkça Sorular Sorular
Vizyonumuz : Büyük bir sunucu oluşturabilmek. İçinde dönen rollerin kaliteli ve eğlenceli olmasını sağlamak.
Misyonumuz : Vanilla RP yönetim ekibi olarak oyuncu sayısının fazlalığı değil, oluşacak kaliteli, eğlenceli ortam amaçlamaktadır.
--Daha fazla sorunuzu #soru-cevap kanalından sorabilirsiniz. Yönetim ekibimiz en kısa sürede yanıtlayacaktır.--
//
Sıkça Sorular Sorular
Vizyonumuz : Büyük bir sunucu oluşturabilmek. İçinde dönen rollerin kaliteli ve eğlenceli olmasını sağlamak.
Misyonumuz : Vanilla RP yönetim ekibi olarak oyuncu sayısının fazlalığı değil, oluşacak kaliteli, eğlenceli ortam amaçlamaktadır.
--Daha fazla sorunuzu #soru-cevap kanalından sorabilirsiniz. Yönetim ekibimiz en kısa sürede yanıtlayacaktır.--
//
Moderatör tarafında düzenlendi: