Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya kanka harbi komik değil bak ciddi söylüyorum. FivemTürk'de artık boş boş konular açılıyor ve bunların %99.99'u ADEZTR'ye ait. Yani kanka bu kadar boş yapıp mizah kovalayacaksanız açın bir grup orada kendi geyiğinizi yapın.
Ya kanka harbi komik değil bak ciddi söylüyorum. FivemTürk'de artık boş boş konular açılıyor ve bunların %99.99'u ADEZTR'ye ait. Yani kanka bu kadar boş yapıp mizah kovalayacaksanız açın bir grup orada kendi geyiğinizi yapın.
Zor bir şey degil açtıgım konulara bakmamak veya yorum yapmamak. Açtıgım her konu alay konusu oluyorken sence dalga geçilen bir konudan prim kasma olasılıgım % kaç ?
Komik geliyorsa gül geç,gelmiyorsa yorum atma bak geç bu kadar basit. Eğlenmek için yaptıgımız her şeyin altına ciddi ciddi yorum atmanız beni mahvediyor. Gündelik hayatınızda hepiniz Cem Yılmazsınız ya. 31 e gülen adamlar gelip böyle saçma sapan şeyler yazıyor ya komik. Amacım insanlar ne der,ne yapıp onların gözünde saygınlık kazanmalıyım diye düşünseydim eğer gidip m3 scriptleri leakleyip moderatör falan olurdum heralde
Zor bir şey degil açtıgım konulara bakmamak veya yorum yapmamak. Açtıgım her konu alay konusu oluyorken sence dalga geçilen bir konudan prim kasma olasılıgım % kaç ?
Komik geliyorsa gül geç,gelmiyorsa yorum atma bak geç bu kadar basit. Eğlenmek için yaptıgımız her şeyin altına ciddi ciddi yorum atmanız beni mahvediyor. Gündelik hayatınızda hepiniz Cem Yılmazsınız ya. 31 e gülen adamlar gelip böyle saçma sapan şeyler yazıyor ya komik