Evet arkadaşlar, Fivem Türkiye genel kitlesi bozuldu zaten. Eski Fivem TR'Den kemik kitle kalmadı. Yani daha sunucuya whitelist ekleyemeyen adam benim uğraştığım paketi çalıyor. Ben bu arkadaşa yardım ediyorum zamanında development konusunda, Bu arkadaşa iyilik olsun diye paketi bıraktım o kadar da şerefsiz olmadığımı belirttim. O sunucudan çıkma sebebim bok gibi rol yapmaları, Mesela örnek veriyorum motelin üstünde 15 temmuz savaşı yapıyorlar tanklarla :/ , Ve şuan çaldıkları paket benim 1 yıldır uğraştığım bir paket. İsmini dahi değiştirmemişler loading screen de bile hala benim adım yazıyor. Ve log sistemi benim sunucuya düşüyor. Ben istesem bunların modemininin üstünde mangal yaparım. Zamanla sıkılacaklar zaten O yüzden sorun yok. Buldukları developer araç modu ekleyemiyor bir de bana laf atıyor sen ilk önce git developerlık öğren diye Yaptığım pakete ağzını 1 metre açıp da editleyemeyen benim için developer değil maldır. Ben aşağıya isimlerini bırakayım. Bu arkadaşlara güvenmeyin.
KUTBAY#6340
ARDA#1944
KUTBAY#6340
ARDA#1944