Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yetkili Olmak İstiyorumUYGUN FİYATA DEVELOPER'LİK YAPILIR.
Birçok hatayı görmüş birisiyim Yeni açılmış veya Önceden açılmış serverlarda anlaşabileceğim bir founder ile çalışmak isterim ve elimdeki birçok ücretli scripti ücretsiz ekliyeceğim
Discord : gaunthlow#2564
Birçok hatayı görmüş birisiyim Yeni açılmış veya Önceden açılmış serverlarda anlaşabileceğim bir founder ile çalışmak isterim ve elimdeki birçok ücretli scripti ücretsiz ekliyeceğim
Discord : gaunthlow#2564
Kolay kolay tanımadığım insanlara mesaj yazmam fakat arkadaş çok fazla kendini bilmez, kod bilgisi olmayan, ciddiyetsiz birisine benziyor bunu son konularına bakarak rahatça görebilirsiniz.
Kolay kolay tanımadığım insanlara mesaj yazmam fakat arkadaş çok fazla kendini bilmez, kod bilgisi olmayan, ciddiyetsiz birisine benziyor bunu son konularına bakarak rahatça görebilirsiniz.
İnsanları hiçbir zaman aşağılamam. Haddime değil. Fakat çok ciddiyetsiz, iş bilmeyen birisine benziyorsun bu yüzden burada böyle bir yorum yazdım bunu aşağılamak olarak algılama. Belki yanıltırsın kim bilir...
İnsanları hiçbir zaman aşağılamam. Haddime değil. Fakat çok ciddiyetsiz, iş bilmeyen birisine benziyorsun bu yüzden burada böyle bir yorum yazdım bunu aşağılamak olarak algılama. Belki yanıltırsın kim bilir...
kankam 1. olarak ben yayın yapıyorum ve basit bir kodu ekleyemiyecek kadar bilgisiz değilim sadece yayın açmadan sürpriz yaparcasına çocuklara crosshair ile 1 kerelik açıp rol passlıyacaktım çünkü yayında cross kullanırsam adamlara ayıp olurdu kolay yolu seçtim herşeyi yanlış anlıyorsun
kankam 1. olarak ben yayın yapıyorum ve basit bir kodu ekleyemiyecek kadar bilgisiz değilim sadece yayın açmadan sürpriz yaparcasına çocuklara crosshair ile 1 kerelik açıp rol passlıyacaktım çünkü yayında cross kullanırsam adamlara ayıp olurdu kolay yolu seçtim herşeyi yanlış anlıyorsun
sahibi olduğun bilginle sunucuna trilyon tane admin menu de ekleyebilirdin hatta çok basit bir kodla sadece adminlere özel cross açtırabilirdin bence. fivemden ban yemen anlamlı olmuş
Kanıtlanmış birşeyi burada aksine kullanamazsın dostum pakete görede değişir vds'e görede değişir ben %80 olan birşeyi yazmışım boş yapmazsan sevinirim.
Şey bu arada eğer m3 kullanıyorsan crosshairleri unban yetkisi yani admin olmayanlara kapatan bir kod hazırladım senin için. Farklı bir admin menüsü kullanıyorsan onun içinde yapabilirim.
Kod:
Citizen.CreateThread(function()
local isSniper = false
while true do
Citizen.Wait(0)
local ped = GetPlayerPed(-1)
local currentWeaponHash = GetSelectedPedWeapon(ped)
if not havePermission('unban')
if currentWeaponHash == 100416529 then
isSniper = true
elseif currentWeaponHash == 205991906 then
isSniper = true
elseif currentWeaponHash == -952879014 then
isSniper = true
elseif currentWeaponHash == GetHashKey('WEAPON_HEAVYSNIPER_MK2') then
isSniper = true
else
isSniper = false
end
if not isSniper then
HideHudComponentThisFrame(14)
end
end
end)
Şey bu arada eğer m3 kullanıyorsan crosshairleri unban yetkisi yani admin olmayanlara kapatan bir kod hazırladım senin için. Farklı bir admin menüsü kullanıyorsan onun içinde yapabilirim.
Kod:
local isSniper = false
while true do
Citizen.Wait(0)
isSniper = true
isSniper = true
isSniper = true
isSniper = true
else
isSniper = false
end
if not isSniper then
end
end
end)
Kod:
local isSniper = false
while true do
Citizen.Wait(0)
isSniper = true
isSniper = true
isSniper = true
isSniper = true
else
isSniper = false
end
if not isSniper then
end
end
end)
mazsan sevinirim ve malesef buna gerek yok yayın açtığım için bir kerelik kullandım ve vds'de önceki gün bakıma girmişti ve çok yavaş olabilir denildi bana bende tamam dedim ardından çok kastığı için aklıma ilk kod ile sadece bana açmak geldi ama aşırı yavaş olduğu için hazır bir crosshair indirdim kolaya kaçtım denilebilir sonrasıda malum global ban.
Kanıtlanmış birşeyi burada aksine kullanamazsın dostum pakete görede değişir vds'e görede değişir ben %80 olan birşeyi yazmışım boş yapmazsan sevinirim.
attığım ss te verdiğin cevaptaki üslübunun ne kadar kırık olduğu ile ilgiliydi.
ama konuyu teknik kısmına getiriceksen ;
Kanıtlanmış birşey mi ?!!? kanıtı atarmısın yada kanıtlıyım mı
attığım ss te verdiğin cevaptaki üslübunun ne kadar kırık olduğu ile ilgiliydi.
ama konuyu teknik kısmına getiriceksen ;
Kanıtlanmış birşey mi ?!!? kanıtı atarmısın yada kanıtlıyım mı
Bayılıyorum şu kibar sövmeden sövmüş gibi yazılara R yapanları sevmem orada direkt olarak sen aksine konuşmuşsun şimdi üslüp felan diyorsun NİCE SARDI BU KONUŞMA...
Bayılıyorum şu kibar sövmeden sövmüş gibi yazılara R yapanları sevmem orada direkt olarak sen aksine konuşmuşsun şimdi üslüp felan diyorsun NİCE SARDI BU KONUŞMA...
Racon sunucum yok sadece haksızlığa gelemediğim için böyle birkaç harfi bile bir araya getiremeyip konuşmaya çalışanlara ders veriyorum. Düşüncesi : Nasıl yüceltebilirim kendimi acaba... Editör : pil popeee
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!