Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CevaplandıÜSTÜMÜZE PARA VBASAMIYORUZ ESX ENVANTER ACİL
/giveaccountmoney İD CASH MİKTAR yapıyoruz İnvalid Account Yazıyor Normalda Para İtemi Çalışıyor Ama Admin Olarak Hiçbir Şekilde Üstümüze Cash Basamıyoruz Ne Yapmamız Gerek?
/giveaccountmoney İD CASH MİKTAR yapıyoruz İnvalid Account Yazıyor Normalda Para İtemi Çalışıyor Ama Admin Olarak Hiçbir Şekilde Üstümüze Cash Basamıyoruz Ne Yapmamız Gerek?
disc altyapı ise üstüne; /giveitem [id] cash [miktar] | bankaya; /giveaccountmoney [id] bank [miktar]
yeni gördüm esx'in nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama oda böyle çalışıyodu diye hatırlıyorum
disc altyapı ise üstüne; /giveitem [id] cash [miktar] | bankaya; /giveaccountmoney [id] bank [miktar]
yeni gördüm esx'in nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama oda böyle çalışıyodu diye hatırlıyorum
/giveaccountmoney id money miktar yaparsanız sorun çözülecektir
Bankaya vermek için ;
/giveaccountmoney id bank miktar
Üzerindeki parayı istediğiniz miktara getirmek için
/setaccountmoney id money miktar
Banka parasını istediğiniz miktara getirmek için
/setaccountmoney id bank miktar