Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üst Seviye Ücretli Paket Arıyorum. Lütfen Kopyala Yapıştır Paketler ile Gelmeyin. Ücreti Ne ise verilir. Ücretde sınır yok. Farklı kendi paketine güvenen sağlam bir paketiniz varsa wafonz. Discord üzerinden ulaşabilirsiniz.
Üst Seviye Ücretli Paket Arıyorum. Lütfen Kopyala Yapıştır Paketler ile Gelmeyin. Ücreti Ne ise verilir. Ücretde sınır yok. Farklı kendi paketine güvenen sağlam bir paketiniz varsa wafonz. Discord üzerinden ulaşabilirsiniz.
Öncelikle Selamlar Dostlar. Yaklaşık 3 Senedir Fivem İçindeyim 1,1-5 Senedir Developer'lıkla Uğraşıyorum Ve Her Geçen Gün Kendimi Bir Tık Daha İleriye Atmaya Çalışıyorum. Kendimce Hazırladığım Günümüz Sunucularına Uygun Bir Paket Hazırlamaya Çalıştım. Umarım Göz Zevkinize Hitap Eder Ve Hoşunuza...