- Alımlarımız +16, 7/24 İlgili yönetim ekibi ve destek vardır. dostlarım en baştan söyleyeyim sunucumuzda Aile, Cartel Yoktur. +150 Saat rol bilgisine göre inilebilir. Sunucumuzun Scriptlerini ve özelliklerini incelemek için Bir link bırakıyorum Universal roleplay
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gelecek ekiplere vereceğimiz destek yoktur herkes eşittir fakat boş olan ganglere istedikleri gibi geçebilirler oyun içinde destek olarak bütün çetelere destek sağlanacaktır zaten merak etmeyin.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Benim discorduma erişmek isterseniz:! Deniz Mazretleri ᵂᴿᴬ#0001
Gelecek ekiplere vereceğimiz destek yoktur herkes eşittir fakat boş olan ganglere istedikleri gibi geçebilirler oyun içinde destek olarak bütün çetelere destek sağlanacaktır zaten merak etmeyin.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
'umuza gelmek isterseniz buyrunBenim discorduma erişmek isterseniz:! Deniz Mazretleri ᵂᴿᴬ#0001