Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Paylaşım [UCRETSIZ] YAPAY CETE SISTEMI - BALLAS,GROVE,VAGOS

Serious

Üye
FT Kullanıcı
Merhaba, Bugün sizlere yapay çete sistemini paylaşmak istedim forumda pek rastlamadım rastladığım oldu fakat dosya şifrelenmiş eklenti yarı çalışmaktaydı
şuan paylaşmış olduğum bu eklenti şifresiz ve sorunsuz çalışmakta herhangi bir şey fark ederseniz lütfen fikirlerinizi paylaşmayı unutmayın.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nasıl Çalışmakta ?

Herhangi bir çete bölgesine yakınlaştığınızda etrafta o çete bölgesine ait üyeler çıkacaktır
bu üyelere herhangi bir şekilde zarar vermezseniz olduğu yerde beklemeye devam edeceklerdir
fakat zarar verirseniz size ateş açacaklardır.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kendi Çete Üyelerine Ateş Eder mi ?

Eklenti dosyasının içinde bulunan sql dosyasını veri tabanınıza okutmanız gerekecek daha sonrasında
oyun içerisinde herhangi birine ballas,grove,vagos mesleği verdiğinizde ateş etmeyecektir.

Videolar ;

---------------------------
İndirme - Virustotal ;

Not : Eklenti ismini değiştirdiğiniz taktirde eklenti çalışmayacaktır.

DF
çok güzel eline sağlık bir de silahı tek elle tutma scriptin adı ne acaba?

DF
Çoooook yararlı paylaşım +++rep

DF
Ellerine sağlık sekme scriptinide yollasan alnından öpülür :D

DF
Bazı paylaşılanlarda crash sorunu vardı bunda o mevcutmu acaba?

DF
Merhaba, Bugün sizlere yapay çete sistemini paylaşmak istedim forumda pek rastlamadım rastladığım oldu fakat dosya şifrelenmiş eklenti yarı çalışmaktaydı
şuan paylaşmış olduğum bu eklenti şifresiz ve sorunsuz çalışmakta herhangi bir şey fark ederseniz lütfen fikirlerinizi paylaşmayı unutmayın.

Nasıl Çalışmakta ?

Herhangi bir çete bölgesine yakınlaştığınızda etrafta o çete bölgesine ait üyeler çıkacaktır
bu üyelere herhangi bir şekilde zarar vermezseniz olduğu yerde beklemeye devam edeceklerdir
fakat zarar verirseniz size ateş açacaklardır.

Kendi Çete Üyelerine Ateş Eder mi ?

Eklenti dosyasının içinde bulunan sql dosyasını veri tabanınıza okutmanız gerekecek daha sonrasında
oyun içerisinde herhangi birine ballas,grove,vagos mesleği verdiğinizde ateş etmeyecektir.

Videolar ;

---------------------------
İndirme - Virustotal ;

Not : Eklenti ismini değiştirdiğiniz taktirde eklenti çalışmayacaktır.

EKLENTI ISMINI DEĞİŞTİRDİNİZ ZAMAN ÇALIŞMAYACAKTIR ? Zaten çalmışsın ismini değiştirmişsin ve birde insanlar değiştirmesin diye tüyo mu veriyorsun. Hahahaha

Bilmeyen arkadaşlar için kov_gangs'in aynısı.
40710

Birde eğer "Bu arkadaş ilk yaptı o yazdı hepsini abe* diyen arkadaşlar varsa

Forumda var zaten.

YAZIK KAFANA.

DF
EKLENTI ISMINI DEĞİŞTİRDİNİZ ZAMAN ÇALIŞMAYACAKTIR ? Zaten çalmışsın ismini değiştirmişsin ve birde insanlar değiştirmesin diye tüyo mu veriyorsun. Hahahaha

Bilmeyen arkadaşlar için kov_gangs'in aynısı.

Birde eğer "Bu arkadaş ilk yaptı o yazdı hepsini abe* diyen arkadaşlar varsa

Forumda var zaten.

YAZIK KAFANA.

Şahsen eklenti bana ait demedim ilave olarak böyle bir eklentinin paylaşılmadığını düşündüğüm için insanların yararlanmasını istedim ve paylaşma gereği duyduğum için paylaştım madem böyle bir eklenti mevcut istek var ve forum üzerinde mevcut değil paylaşsaydın ?

DF

Şahsen eklenti bana ait demedim ilave olarak böyle bir eklentinin paylaşılmadığını düşündüğüm için insanların yararlanmasını istedim ve paylaşma gereği duyduğum için paylaştım madem böyle bir eklenti mevcut istek var ve forum üzerinde mevcut değil paylaşsaydın ?
niye kodlara kendinmiş gibi kendi adını yazıyorsun

DF

Dalgamı geçiyorsun sen ? Aynısı forumda var diyorum alo ???

İsmini değiştirince geliştirici falan mı olduğunu zannediyorsun insanlara yardım etmek istiyorsan ismini değiştirmekle değil direk kaynağını atmanı öneririm boş boş işlerle uğraşma.

DF
niye kodlara kendinmiş gibi kendi adını yazıyorsun

Dostum şahsen paket yapıyorum kendi sunucumu geliştiriyorum ve eklenti isimleri dağınık ve karışık olduğu zaman fazlasıyla dikkatimi çekiyor bende ismini değiştiriyorum yoksa kendim yazdığımdan kendim yaptığımdan değil.

DF

Dalgamı geçiyorsun sen ? Aynısı forumda var diyorum alo ???

İsmini değiştirince geliştirici falan mı olduğunu zannediyorsun insanlara yardım etmek istiyorsan ismini değiştirmekle değil direk kaynağını atmanı öneririm boş boş işlerle uğraşma.

Dediğim gibi kaynağını bilmiyordum forumda küçük bir araştırma sonucu paylaşılmadığını kanaat getirdim ve paylaşma kararı aldım boş yere konuyu daha uzatmasan ?

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!