Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lleo00 db hatalı yüklerken hata veriyor db ye dosyalar geliyor ama bu seferde db ye baglanmıyor konsoldan hata veriyor test sunucusunda denedigimde baglanıyor dosyalar hatalı.
Lleo00 db hatalı yüklerken hata veriyor db ye dosyalar geliyor ama bu seferde db ye baglanmıyor konsoldan hata veriyor test sunucusunda denedigimde baglanıyor dosyalar hatalı.Ekli dosyayı görüntüle 13747
Yanlış analiz yapmışsın.Paketin Adanalı Nevzat ile alakası yok.Scriptler karma karışık değil.Database sorunsuz çalışıyor ve ayrıca script takibini server.cfgden yapabilirsin ne işleve yaradığını dosyalara bakarak anlayabilirsin
Dostum server.cfg içindeki script açıklamaları bile Adanalı Nevzatın yazdığı yazılar. Ayrıca kendi attığın scriptlerin isimlerini bile yazmamışsın %60 ının ne anlama geldiği yazmıyor.Ayrıca paket berbat karmakarışık bug dolu insanları boşuna uğraştırma bugsuz hatasız 2-3 ay server götürür diye yazma.Bu paket pişmanlıktır.
Dostum server.cfg içindeki script açıklamaları bile Adanalı Nevzatın yazdığı yazılar. Ayrıca kendi attığın scriptlerin isimlerini bile yazmamışsın %60 ının ne anlama geldiği yazmıyor.Ayrıca paket berbat karmakarışık bug dolu insanları boşuna uğraştırma bugsuz hatasız 2-3 ay server götürür diye yazma.Bu paket pişmanlıktır.
Anlama kıtlığı var sanırım. Eğer kendin kod yazabiliyorsan kendi paketini oluştur. ORADA ESEK KADAR NE YAZIYOR? UCRETSIZ SCRIPTLERLE OLUSTYRULMUS PAKET VE BU PAKET RAHAT BIR SEKILDE 2 3 AY ISI BILEN TARAFINDAN GOTURUR HA SEN BILMIYORSAN 2 3 AY SENI GOTURMEZ. BURADA SACMA SAPAN UCRETSIZ PAKETI ELESTIRECEGINE KENDI PAKETINI PAYLAŞ BIZ DE BAKALIM DEGERLENDIRELIM. ?
AYRICA ANLAMAN ICIN TEKRARYAZIYORUM. HAYATIMDA ADANALI NEVZATI 1 KERE BILE IZLEMEDIM. PAKETIN O ADAMLA ALAKASI YOKTUR.BILGIN YOKSA BU ISLERDE KONUYU SUREKLI GÜNCELLEME