[ÜCRETSİZ] QB-Inventory - NP Inspired
- Herkese selamlar, son QBCore güncellemelerinin ardından güzel bir envanter paylaşma kararı aldım.
- Sadece 5-6 saatte js ve css editlemesiyle yapıldı.
- Envanterdeki tüm itemlara durability ekledim fakat bunu js tarafından yaptım. Düzgün çalışmama olasılığı %40-50.
- Birkaç gün içerisinde QB için durability muhabbetini de tamamen çalışır bir düzeye getirip update olarak sunucumda paylaşacağım.
- Gelişmelerden anlık haberdar olmak için imzamda bulunan Discord sunucuma gelebilirsiniz.
- Shop kısmında bir arkadaştan yardım aldım fakat FivemTurk'te bulamadım, eğer konuyu görürsen bana ulaş credit vereyim.
- Özellikle shop kısmı NP 3.5 envanterden baka baka yapıldı anlamışsınızdır zaten.
Envanterden birkaç görüntü:
Kendimden biraz bahsetmemin bir zararı olmadığını düşünüyorum.nkò's shop | nkò#7777
2018 sularından beridir FiveM üzerinde Discord botları/sunucuları geliştiriyordum ve çok uzun bir süre yetkililik deneyimim de oldu.
Sadece 1 senedir oyunun kaynak dosyalarını incelemeye ve yeni bir şeyler öğrenme kararı aldım ve QBCore ile başladım. 1 sene içerisinde kendimi geliştirdim ve QBUS olarak adlandırılan eski QB altyapısıyla yazılmış scriptleri güncel altyapıya çevirerek veya ESX altyapısından beğendiğim scriptleri QBCore'a çevirerek bir şeyler yapmaya çalıştım ve başardığımı da düşünüyorum.
Buna ek olarak araç streamleri ve animasyon menüleriyle de ilgileniyorum.
Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.|Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.