herkese selam , ben melanom. türkiyenin kesinlikle en iyisi olmayan, iligili satışları, kaliteli resource'ları, özgün fikirleri ve kendine has ultra fps+ mapler paylaşmayan tek mapper'ım.
uzun bir süre önce bir rp sunucusuna özel olarak düzenlediğim mini kafeteryalı falan boktan bi ymap'in kenarda boşuna durduğunu düşünerek paylaşmak istedim.
aşağıda yaptığım rework ile ilgili öncesi/sonrası misali bir kaç görsel yer alıyor alın bakın inceleyin sevdiyseniz kullanın işte çok açıklayacak bişi yok.
ultra fps+ optimize mlo ve ymap'ler için bulabilirseniz ulaşın
(herhangi bir referans göstermeyeceğim, discord'um üzerinde yaptığım paylaşımlara bakarak yorum yapabilirsiniz )
eğer bu konu üzerinde beklediğim etkileşimi alırsam leak'lenerek ve türevleri yapılarak adeta bir
sonrası:
öncesi:
yapacağınız geri bildirimler üzerine herhangi bir güncelleme getirmeyi düşünmüyorum. kendiniz editlersiniz.
uzun bir süre önce bir rp sunucusuna özel olarak düzenlediğim mini kafeteryalı falan boktan bi ymap'in kenarda boşuna durduğunu düşünerek paylaşmak istedim.
öncelikle resource'da yer alan ve bana ait olmayanları tek tek listelemek istedim;
- https://www.fivemturk.com/threads/mount-zonah-hospital-gelismis.18600/
--Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.[artstation.com/bazq]
aşağıda yaptığım rework ile ilgili öncesi/sonrası misali bir kaç görsel yer alıyor alın bakın inceleyin sevdiyseniz kullanın işte çok açıklayacak bişi yok.
ultra fps+ optimize mlo ve ymap'ler için bulabilirseniz ulaşın
(herhangi bir referans göstermeyeceğim, discord'um üzerinde yaptığım paylaşımlara bakarak yorum yapabilirsiniz )
eğer bu konu üzerinde beklediğim etkileşimi alırsam leak'lenerek ve türevleri yapılarak adeta bir
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
muamelesi gören
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
'ini de paylaşacağım (ücretli mi ücretsiz mi paylaşacağıma dair henüz bir karara varamadım, gelen tepkilere göre kararlaştıracağım.)sonrası:
öncesi:
yapacağınız geri bildirimler üzerine herhangi bir güncelleme getirmeyi düşünmüyorum. kendiniz editlersiniz.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: