Herkes gibi bende araştırıyorum öğreniyorum. Öğrendiklerimi satmak yerine , paylaşmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Sonuçta ne kadar editlesem de kendim baştan script yazmıyorum (yazamıyorum) . Kendime paket oluştururken bulduğum bir script. 8bit telefonu kuramamış çoğu kişi o yüzden kurulumu aşşağıda sql ile birlikte.
"Bilgi paylaştıkça büyür"
Disc ile calisiyor zaten sqli yükle
dosyaların startını ver .
motelkapi dosyasının içinde kapıları polisin açmasını istiyorsaniz editleyebilirsiniz. (esx_doorlock un motel için editlenmiş hali)
disc-property ile evin içine ışınlanıyorsunuz ( onun ev alma sisteminin editlenmişler motele uyarlamışlar )
bu sayede biri içeri girse bile kişinin zulasını açamıyor(bazı buglar ile eve girmek mumkün kucağa almak gibi)
esx_kashacters 'inizi editlemeyi unutmayınız. (owner , identity)
"Bilgi paylaştıkça büyür"
Disc ile calisiyor zaten sqli yükle
dosyaların startını ver .
motelkapi dosyasının içinde kapıları polisin açmasını istiyorsaniz editleyebilirsiniz. (esx_doorlock un motel için editlenmiş hali)
disc-property ile evin içine ışınlanıyorsunuz ( onun ev alma sisteminin editlenmişler motele uyarlamışlar )
bu sayede biri içeri girse bile kişinin zulasını açamıyor(bazı buglar ile eve girmek mumkün kucağa almak gibi)
esx_kashacters 'inizi editlemeyi unutmayınız. (owner , identity)
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: