Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Paylaşım [Ücretsiz] Milletin sattığı motel scripti

• Konbuyu başlatan Ereen
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 21
  • Görüntüleme 5K

Ereen

Üye
FT Kullanıcı
Forumda gezinirken bir konu gördüm ve bu beni baya sinirlendirdi. Gabzın yayılan mapiyle modfreakzin yayınlan playersafe scriptini ve pinli esx_doorlock scriptiyle yapılmış motel scripti bunu 250 tlye satıyorlar cidden garip :D bugün bunu ücretsiz paylaşıcam iyi günler.

Not: doorlock ayarlı değil üşenmeden ayarlıyabilirsiniz.

DF
Kardeşim ne kilidi ayarlı ne kasaları ayarlı sen resmen bize map atmışsın

DF
e ben kendim yapmayı bilmiyomuyum?

DF
bi yorumunda 250 tl ye alamayanlar için yaptım diyosun diğerinde istiyosan 250 tl vererek al diyosun bu nasıl çelişki k

DF
bi yorumunda 250 tl ye alamayanlar için yaptım diyosun diğerinde istiyosan 250 tl vererek al diyosun bu nasıl çelişki k
Kardeşim kilidide ayarlamayı üşeniyorsan kullanmak zorunda değilsin gidip alabilirsin diyorum ayarlı olanı.

DF
Kardeşim kilidide ayarlamayı üşeniyorsan kullanmak zorunda değilsin gidip alabilirsin diyorum ayarlı olanı.
Muhtemelen 16 yaşında 100-150 liralık 0 ms düzenlemeli paketler yapıp satmaya çalışarak, elaleme developerlık yapılır diyip paketlerini çalarak hayatını sürdürüyorsun.
Öncelikle verdiğin şey bir script değil paket,
insanlara yol gösterip geri çekiliyorsun.
Doorlock ile bahsi geçen sistemin yapılması çok basit, benim o odayı satın almam yeterli. Herhangi bir anahtar sistemi vs durum da yok içerisinde.
Tamamı ile "PaYLaŞıM YaPaYıM 250 TL yAzAyIm ArDIndAn QrAL oLaYıM sÜbEr KayRaManıM" düşüncesine sahip olmak için yapılmış basit bir konu, çöp. Herhangi bir şekilde destek ya da geliştirme de yapmıyorsun. Üstelik script paylaşım adı altında bir öğretici olmasına rağmen en ufak bir video dahi yok.

Bilmeyen insanlar bunu nasıl yapsınlar ?
Bizim burada amacımız scripte sikript diyecek kod bilgisine sahip olan insanlar her ne kadar sorduğu soruyla sıksalar da bir şeyler öğretmek, göstermek. Bu ne öğretici, ne de bir paylaşım. Yapma.

DF
Muhtemelen 16 yaşında 100-150 liralık 0 ms düzenlemeli paketler yapıp satmaya çalışarak, elaleme developerlık yapılır diyip paketlerini çalarak hayatını sürdürüyorsun.
Öncelikle verdiğin şey bir script değil paket,
insanlara yol gösterip geri çekiliyorsun.
Doorlock ile bahsi geçen sistemin yapılması çok basit, benim o odayı satın almam yeterli. Herhangi bir anahtar sistemi vs durum da yok içerisinde.
Tamamı ile "PaYLaŞıM YaPaYıM 250 TL yAzAyIm ArDIndAn QrAL oLaYıM sÜbEr KayRaManıM" düşüncesine sahip olmak için yapılmış basit bir konu, çöp. Herhangi bir şekilde destek ya da geliştirme de yapmıyorsun. Üstelik script paylaşım adı altında bir öğretici olmasına rağmen en ufak bir video dahi yok.

Bilmeyen insanlar bunu nasıl yapsınlar ?
Bizim burada amacımız scripte sikript diyecek kod bilgisine sahip olan insanlar her ne kadar sorduğu soruyla sıksalar da bir şeyler öğretmek, göstermek. Bu ne öğretici, ne de bir paylaşım. Yapma.
Şunu söyleyeyim zamanında bu forumda bir başlık açıldı ve bende bunu paylaştım bu kadar beleşe konmayı sevdiğinizi bilseydim ayarlayıp koyardım yazık kendini bize anlatmışsın yalnız şunu unutmuşsun herkes senin gibi değil güzel kardeşim bana durduk yere laf atarak bir şey kazanamazsın. Tanımadığın etmediğin bir adama bu lafları söylemek cidden kolay. Ve görüp bilmeden konuşmak dahada kolay. Umarım bir yerlerde karşılaşır çay içeriz. ;D

DF
Fotoğraf yok mu?

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!