Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bruh Moments öyle bi andır ki birisinin yaşıyla dalga geçmek isterken aynı yaşta olursun JKASDJLKSALKJDSLAKJDLKJSALKJŞDSAKLDASKL
Ama dur şimdi şey dicek ben 17 yaşına girdim aslkjdsaljkdlksjadkljas
Kanka founderlık veya icraatini sormadım ben sana adama laf atmışşın cevapları verince lafı değiştiriyorsun anlamadım gitti neyse ben konuyu asıl şikayetçi olduğun kişiye bırakıyorum uzamasın boşuna 2 tarafta ban yemesin
Ayrıca bi profiline baktımda çocuğun yaşına laf etmişşin sendede pek fark var gibi gözükmüyor hani diyelim doğum günün oldu 17 oldun baya büyümüşşün ya xD
Kanka founderlık veya icraatini sormadım ben sana adama laf atmışşın cevapları verince lafı değiştiriyorsun anlamadım gitti neyse ben konuyu asıl şikayetçi olduğun kişiye bırakıyorum uzamasın boşuna 2 tarafta ban yemesin
Gerçekten yaşla dalga geçmek eskide kalmadı mı be?
Hadi yaptığı işe laf edersin, dolandırmıştırda yaşla dalga geçip bir de senin o yaşta olduğun öğrenilince
yerin dibine girersin kankam. Etme gözünü seveyim
Hadi yaptığı işe laf edersin, dolandırmıştırda yaşla dalga geçip bir de senin o yaşta olduğun öğrenilince