Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[ÜCRETSİZ] HERŞEYİ HAZIR PAKET KEY YAZ DİREK BAŞLAT
sql okuttuğumda itemler joblar vs veri kısmında gözükmüyor ne yapabilirim şuan 3 tane item gözüküyor çiğ balık balık yemi ve olta aynı zamanda job kısmıda boş
sql okuttuğumda itemler joblar vs veri kısmında gözükmüyor ne yapabilirim şuan 3 tane item gözüküyor çiğ balık balık yemi ve olta aynı zamanda job kısmıda boş
okuturken ikide bir hata veriyor başka paketin sql dosyasını okutmayı denediğimdede aynı şekilde sadece balık yemi gibi itemleri okudu diğerleri neden gelmiyor olabilir?
Paketi indirdim eğer müsadeniz olur ise sunucuma kurmak isterim. Bu arada paketi beğendim gerçekten çok güzel bir paket. Discord ile iletişime geçsem bir kaç probleme yardım eder misiniz?