Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam çok yararlı paylaşım +rep.
ancak admin veremdim bir türlü nasıl verildiğini anlatırmısınız (cmd üzerinden setgroup 1 superadmin ve normal admin denedim )
Arkadaşlar Paket İle İlgili Son Duyurum Artık Bana Özelden Sormayın !!
- Admin Menüsü İçin Server.cfg den Exec Yapmanız Gerekli En Üstte Ekstra Olarak vusca_admin.cfg hex id Girmeniz Gerekli.
- Cmd deki Print Yazısını Kaldıramazsınız Paketin Satılmaması İçin Konuldu Emek Hırsızları İçin Lütfen Nasıl Kaldırırız Diye Yazmayın Bir Engel Olmuyor.
Arkadaşlar Paket İle İlgili Son Duyurum Artık Bana Özelden Sormayın !!
- Admin Menüsü İçin Server.cfg den Exec Yapmanız Gerekli En Üstte Ekstra Olarak vusca_admin.cfg hex id Girmeniz Gerekli.
- Cmd deki Print Yazısını Kaldıramazsınız Paketin Satılmaması İçin Konuldu Emek Hırsızları İçin Lütfen Nasıl Kaldırırız Diye Yazmayın Bir Engel Olmuyor.
Kanka Ben Bu License Keyde Sıkıntı Yaşıyorum Bana Yardımcı Olurmusun Senin DC İsminde Sıkıntı Var Benimkini Atıyorum KaaN!#0429 Ekleyip Yardımcı Olursan Çok Teşekkür ederim