Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Yetkili Olmak İstiyorum ÜCRETSİZ FİVEM HİZMET

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vega

Üye
FT Kullanıcı
ÖNCELİKLE MERHABA ARKADAŞLAR . BEN RUXİZ YAŞIM 16 . YAKLAŞIK 1.5 SENEDİR FİVEM OYNUYORUM VE SON 6 7 AY FİVEM ÜZERİNDE KENDİMİ GELİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUM . ŞU ANA FİVEM ORTAMINDA BİRBİRİNDEN GÜZEL PAKETLER GÖRDÜM FAKAT ONLARIN FİYATLARI UÇUK , DÜŞÜK BÜTÇE SEVİYESİNDE PAKETLER GÖRDÜM HEPSİ BİRBİRİNİN KOPYALANMIŞ HALİ KİMİSİ 200 TL YE SATIYOR KİMİSİ 300TL YE SATIYOR. ZATEN 300 TL OLAN PAKETİNİN TÜM SCRİPTLERİ ZATEN FORUMLARDA YAYGIN OLARAK PAYLAŞILIYOR VE BUNU SATIŞA KOYUYORLAR. EĞER 300TL VERMEK İSTEMİYORSANIZ KISACASI BENİ TERCİH EDEBİLİRSİNİZ. BENİM ELİMDEN GELEN ŞEY 300TL OLAN Bİ PAKETİ DAHA GÜZEL VE OPTİMİZASYONLU BİR ŞEKİLDE ÜCRETSİZ KARŞILAYABİLİRİM .
ÖRNEĞİN : MESLEK , YMAP , TS3 , TELEFON GİBİ SCRİPTLER EKLERİM VE OPTİMİZASYON YAPABİLİRİM .
NOT : BEN KENDİM Bİ DEVELOPERIM DEMİYORUM ÇÜNKÜ ŞUANLIK BİLGİ YETERSİZLİĞİM BULUNMAKTA . KENDİMİ YAVAŞ YAVAŞ GELİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUM VE GELİŞTİRİRKEN ÜCRETSİZ OLARAK REFERANSLARIM BULUNSUN İSTERİM

DF
Konunuzu 24 saat içerisinde örnek konuya göre düzenlemeniz gerekmekte.​

DF
Trojen#0001 yazsana bi kanka

DF
ÖNCELİKLE MERHABA ARKADAŞLAR . BEN RUXİZ YAŞIM 16 . YAKLAŞIK 1.5 SENEDİR FİVEM OYNUYORUM VE SON 6 7 AY FİVEM ÜZERİNDE KENDİMİ GELİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUM . ŞU ANA FİVEM ORTAMINDA BİRBİRİNDEN GÜZEL PAKETLER GÖRDÜM FAKAT ONLARIN FİYATLARI UÇUK , DÜŞÜK BÜTÇE SEVİYESİNDE PAKETLER GÖRDÜM HEPSİ BİRBİRİNİN KOPYALANMIŞ HALİ KİMİSİ 200 TL YE SATIYOR KİMİSİ 300TL YE SATIYOR. ZATEN 300 TL OLAN PAKETİNİN TÜM SCRİPTLERİ ZATEN FORUMLARDA YAYGIN OLARAK PAYLAŞILIYOR VE BUNU SATIŞA KOYUYORLAR. EĞER 300TL VERMEK İSTEMİYORSANIZ KISACASI BENİ TERCİH EDEBİLİRSİNİZ. BENİM ELİMDEN GELEN ŞEY 300TL OLAN Bİ PAKETİ DAHA GÜZEL VE OPTİMİZASYONLU BİR ŞEKİLDE ÜCRETSİZ KARŞILAYABİLİRİM .
ÖRNEĞİN : MESLEK , YMAP , TS3 , TELEFON GİBİ SCRİPTLER EKLERİM VE OPTİMİZASYON YAPABİLİRİM .
NOT : BEN KENDİM Bİ DEVELOPERIM DEMİYORUM ÇÜNKÜ ŞUANLIK BİLGİ YETERSİZLİĞİM BULUNMAKTA . KENDİMİ YAVAŞ YAVAŞ GELİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUM VE GELİŞTİRİRKEN ÜCRETSİZ OLARAK REFERANSLARIM BULUNSUN İSTERİM
ulaş bana

DF
Konu kapatılmıştır.​

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!