Merhaba Değerli Dostlarım Aradaşlarım. Tuhaf Bir Şekilde Açıkcası Çok Acemi Bir İş Olan emyg-temel İçin Hergün Discord Üzerinden Tonla Mesaj Alıyorum Aslında Neyin Beğenildiğini De Hiç Anlamadım Ama Neyse İlginiz Ve Alakanız İçin Sizlere ÇOOOK Teşekkür Ederim. Bu İlgiyi Karşılıksız Bırakamazdım Onun İçin Sizlere Üstünde Biraz Oynadım Ve Linki Tekrar Bırakıyorum Dostlarım.
Gelen İlgiye Göre OX Tabanlı Sizlere Güzel Bir Temel Yapabilirim Dostlarım Umarım İşinize Yarar.
Paket İle İlgili Sorunlarınızı Discord Üzerinden Tİcket Açarak Moderasyon Ekibimizden Destek Alabilirsiniz.
: Sunucu İle Alakalı Bazı Resimler :
: Evet Dostlar Bunlar Sunucu İçin Bazı Örnekler Daha Fazlası Pakette Mevcuttur :
: Yeni Çıkartıcağım V1 REWORK Paketim İçin Gelişmeleri Discord Üzerinden Takip Edebilirsiniz Dostlar Teşekkürler :
Gelen İlgiye Göre OX Tabanlı Sizlere Güzel Bir Temel Yapabilirim Dostlarım Umarım İşinize Yarar.
Paket İle İlgili Sorunlarınızı Discord Üzerinden Tİcket Açarak Moderasyon Ekibimizden Destek Alabilirsiniz.
: Sunucu İle Alakalı Bazı Resimler :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
: Evet Dostlar Bunlar Sunucu İçin Bazı Örnekler Daha Fazlası Pakette Mevcuttur :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
: Yeni Çıkartıcağım V1 REWORK Paketim İçin Gelişmeleri Discord Üzerinden Takip Edebilirsiniz Dostlar Teşekkürler :