Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hmm büyük küçük harflere kadar aynı ama peki sen bilirsin
(Analıyorum çok bir şey yapamıyorsun ama eski arkadaşının yaptığı şeyleri sahiplenip bunlardan ego yükselmesi yaşama)
en azından ben hala hayattayken
en içtenlikle yazıyorum lütfen yapma kendine verdiğin zararı geç bana kendimi sorgulatma bu insanla nasıl arkadaş oldum ve gelşişmesi için çabaladım diye düşündürtme beni
(Analıyorum çok bir şey yapamıyorsun ama eski arkadaşının yaptığı şeyleri sahiplenip bunlardan ego yükselmesi yaşama)
en içtenlikle yazıyorum lütfen yapma kendine verdiğin zararı geç bana kendimi sorgulatma bu insanla nasıl arkadaş oldum ve gelşişmesi için çabaladım diye düşündürtme beni