Thâlles Bot
Merhabalar arkadaşlar ilk önce bu bot sıfırdan tarafımca yapılmıştır. Basit komutların fotoğrafını koymayacağım.
Toplam botumuzda 21 Adet komut bulunmaktadır.
İlk önce basit komutları yazmak istiyorum.
Sil
Oylama
Duyuru
ÇEK-GİT-KES Komutları
.çek-git <etiket> Yaparak kullanabilirsiniz. Etiket attığınız kişi onaylarsa bot komutu çalıştırır.
.kes <etiket> Komutunu sadece yönetim rolünü belirlediğimiz kişiler yapabilir. Etiket attığınız kişiyi direk sesle bağlantısını keser.
Yavaş Mod
Kullanıcı Bilgi - Sunucu Bilgi
.kullanıcıbilgi komutuna birini etiketleyerek veya direk kullanarak kendi bilgilerinize ulaşabilirsiniz.
.sunucubilgi komutu ile sunucunuzun durumunu öğrenebilirsiniz.
Kilit
Şikayet ve Öneri
Kişinin gönderdiği mesajı anında silip belirlediğimiz kanala loglar.
Şimdi yazcaklarım ise üstünde durup uğraştığım komutlardan oluşuyor. Biraz anlatım tarzında olacak.
RP+ Sistemi
Basit ama insanların daha iyi rol yapmasına itecek bir sistem. .rp+ @etiket yaparak belirlediğimiz duyuru kanalına everyone ile mesaj gönderir ( Sunucuya özel mesaj düzenlenecek)
WH Onay-red-mülakat sistemi
.raviwen sunucunuzun ismi ile değiştirilcektir.
Belirlediğimiz kanala loglayacak şekilde yapılmıştır. Mülakat komutunu kullandığınız zaman kişiye mülakat rolünü verecek.
RED
MÜLAKAT
ONAY
Kişiden mülakat rolü çekilir ve whitelist rolü verilir. Hani karakteri ile onaylandıysa isim soy isim ile kişinin ismi değiştirilir.
AKTİF-BAKIM-RESTART-IP-DURUM Komutları
Aslında bu komutların hepsi birbirine bağlı olarak çalışıyor.
.aktif-bakım-restart çektiğiniz zaman bunu direk duruma aktarır. Eğer kullanıcı son durumu kaçırmışsa .sunucudurum yazarak sunucunun son atılan pingine ulaşır.
Aktif bakım restart komutlarını sadece yönetim ekibi kullanabilir.
İp komutunun bunlarla ne bağlantısı var.
Sunucu bakımda veya restart atılmış bir durumda ise ;
Alt taraftaki işaretlediğim uyarı yani durumla aynı uyarıyı verecektir.
Ama şunucunun son pingi aktif ise ;
Mesajını böyle atacaktır.
SON OLARAK CEZA SİSTEMİNİ ANLATMAK İSTİYORUM.
Ceza sistemi şuanlık sadece Discord Whitelist serverlerinde işe yaracaktır. HEX-İD Sistemi yakında getirilcektir.
Sistemimizin ilerleyişi söyledir. Şuanlık sadece .ceza failrp @etiket olarak failrp komutunu ekledim satın alacak sunucunun kurallarına göre ceza ve puanları düzenlenecek.
.ceza failrp @etiket yapınca kişiye belirlediğimiz puanı ekler ve belirlediğimiz log kanalına gönderir.
Örnek olarak max puanı 100 Yaptık puanı 100 olduktan sonra kişinin bütün rollerini çekip kayıtsıza gönderiyor ve bir kanala logluyor.
.cezapuan @etiket komutu ile kişinin geçmiş cezalarına ve toplam puanına ulaşabilirsiniz.
Ve son olarak invite ve otorol entegre edilmiş hoşgeldin mesajı
GÜNCELLEME HEX-İD VE STEAM LİNK SİSTEMİNİ ONAYA ENTEGRE ETTİM AYNI ZAMANDA DATAYA KAYDEDİYOR.
Güncelleme 2
Kolay bir komut ama eklenmesi gerekiyordu.
KAYIT-İP-SUNUCUDURM komutlarına 30 dakikaki bir kullanilirlik ayarlandı.
Güncelleme 3
.say sunucu-meslek ile sunucuzdaki son durumun istatiklerini alabilirsiniz.
Meslekler artılırıp azaltılabilir. %100 Ayarlamalıdır.
Webhooklu bir şekilde Hoşgeldin mesajı atar
Biraz uzun ama resimler ile destekleyerek anlatmak istedim. Botumuz böyle kalmayacaktır. Her gelişmede satın alan sunucuya entegre edilecektir. Botları kendi VDS Barındırıp herhangi bir açık kaynak olarak satışını sunmayacağım.
FİYAT VE SATIN ALMAK İÇİN DİSCORDUMA GELEBİLİR VEYA EKLEYEBİLİRSİNİZ.
Raviwen#0001
Raviwen#0005
İki hesapta tarafıma aittir.
Alt taraftaki bannera basarak discord sunucumuza gelebilirsiniz.
Sunucunuza özel bot yaptırmak isterseniz de ulaşabilirsinz.
Extra olarak Role ve Server Guard Bot
İnvite Bot isteğinize göre eklenebilir.
Merhabalar arkadaşlar ilk önce bu bot sıfırdan tarafımca yapılmıştır. Basit komutların fotoğrafını koymayacağım.
Toplam botumuzda 21 Adet komut bulunmaktadır.
İlk önce basit komutları yazmak istiyorum.
Sil
Oylama
Duyuru
ÇEK-GİT-KES Komutları
.çek-git <etiket> Yaparak kullanabilirsiniz. Etiket attığınız kişi onaylarsa bot komutu çalıştırır.
.kes <etiket> Komutunu sadece yönetim rolünü belirlediğimiz kişiler yapabilir. Etiket attığınız kişiyi direk sesle bağlantısını keser.
Yavaş Mod
Kullanıcı Bilgi - Sunucu Bilgi
.kullanıcıbilgi komutuna birini etiketleyerek veya direk kullanarak kendi bilgilerinize ulaşabilirsiniz.
.sunucubilgi komutu ile sunucunuzun durumunu öğrenebilirsiniz.
Kilit
Şikayet ve Öneri
Kişinin gönderdiği mesajı anında silip belirlediğimiz kanala loglar.
Şimdi yazcaklarım ise üstünde durup uğraştığım komutlardan oluşuyor. Biraz anlatım tarzında olacak.
RP+ Sistemi
Basit ama insanların daha iyi rol yapmasına itecek bir sistem. .rp+ @etiket yaparak belirlediğimiz duyuru kanalına everyone ile mesaj gönderir ( Sunucuya özel mesaj düzenlenecek)
WH Onay-red-mülakat sistemi
.raviwen sunucunuzun ismi ile değiştirilcektir.
Belirlediğimiz kanala loglayacak şekilde yapılmıştır. Mülakat komutunu kullandığınız zaman kişiye mülakat rolünü verecek.
RED
MÜLAKAT
ONAY
Kişiden mülakat rolü çekilir ve whitelist rolü verilir. Hani karakteri ile onaylandıysa isim soy isim ile kişinin ismi değiştirilir.
AKTİF-BAKIM-RESTART-IP-DURUM Komutları
Aslında bu komutların hepsi birbirine bağlı olarak çalışıyor.
.aktif-bakım-restart çektiğiniz zaman bunu direk duruma aktarır. Eğer kullanıcı son durumu kaçırmışsa .sunucudurum yazarak sunucunun son atılan pingine ulaşır.
Aktif bakım restart komutlarını sadece yönetim ekibi kullanabilir.
İp komutunun bunlarla ne bağlantısı var.
Sunucu bakımda veya restart atılmış bir durumda ise ;
Alt taraftaki işaretlediğim uyarı yani durumla aynı uyarıyı verecektir.
Ama şunucunun son pingi aktif ise ;
Mesajını böyle atacaktır.
SON OLARAK CEZA SİSTEMİNİ ANLATMAK İSTİYORUM.
Ceza sistemi şuanlık sadece Discord Whitelist serverlerinde işe yaracaktır. HEX-İD Sistemi yakında getirilcektir.
Sistemimizin ilerleyişi söyledir. Şuanlık sadece .ceza failrp @etiket olarak failrp komutunu ekledim satın alacak sunucunun kurallarına göre ceza ve puanları düzenlenecek.
.ceza failrp @etiket yapınca kişiye belirlediğimiz puanı ekler ve belirlediğimiz log kanalına gönderir.
Örnek olarak max puanı 100 Yaptık puanı 100 olduktan sonra kişinin bütün rollerini çekip kayıtsıza gönderiyor ve bir kanala logluyor.
.cezapuan @etiket komutu ile kişinin geçmiş cezalarına ve toplam puanına ulaşabilirsiniz.
Ve son olarak invite ve otorol entegre edilmiş hoşgeldin mesajı
GÜNCELLEME HEX-İD VE STEAM LİNK SİSTEMİNİ ONAYA ENTEGRE ETTİM AYNI ZAMANDA DATAYA KAYDEDİYOR.
Güncelleme 2
Kolay bir komut ama eklenmesi gerekiyordu.
KAYIT-İP-SUNUCUDURM komutlarına 30 dakikaki bir kullanilirlik ayarlandı.
Güncelleme 3
.say sunucu-meslek ile sunucuzdaki son durumun istatiklerini alabilirsiniz.
Meslekler artılırıp azaltılabilir. %100 Ayarlamalıdır.
Webhooklu bir şekilde Hoşgeldin mesajı atar
Biraz uzun ama resimler ile destekleyerek anlatmak istedim. Botumuz böyle kalmayacaktır. Her gelişmede satın alan sunucuya entegre edilecektir. Botları kendi VDS Barındırıp herhangi bir açık kaynak olarak satışını sunmayacağım.
FİYAT VE SATIN ALMAK İÇİN DİSCORDUMA GELEBİLİR VEYA EKLEYEBİLİRSİNİZ.
Raviwen#0001
Raviwen#0005
İki hesapta tarafıma aittir.
Alt taraftaki bannera basarak discord sunucumuza gelebilirsiniz.
Sunucunuza özel bot yaptırmak isterseniz de ulaşabilirsinz.
Extra olarak Role ve Server Guard Bot
İnvite Bot isteğinize göre eklenebilir.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: