Merhaba, hobi olarak Twitch yayınımda yaptığım scriptin satışını yapmak istiyorum. Scriptin temel amacı herhangi bir binanın üst katına v.b teleport olmadan diğer oyuncularla birlikte asansör kullanarak çıkabilmek. Aynı zamanda config üzerinden düzenleme yapılarak scripti mekanikler için forklift olarak ta kullanabilirsiniz. Aşağıda izleyeceğiniz videoda final halini yayınladım fakat videodan sonra asansörün inişinin problemli olması, hudda değişiklikler ve mekanik için bir kaç düzenleme yaptım. Resmon'daki yüksek MS'den bahsedecek olursak işlemcimde problem var ve 2.50ghzde çalıştırmak durumundayım. Aynı zamanda sunucu da localimde kurulu olduğu için CPU kullanımım yüksek oluyor ve bu oyunu da etkiliyor doğal olarak. Ondan dolayı MS yüksek gözüküyor fakat herhangi bir problemi olmayan bilgisayarlarda (şu ana kadar 7 kişide denendi, aynı anda ve tek tek) 0.5 ila 0.8ms arası değişiyor. Asansör hareket halinde MS artıyor ki bu da normal, neticede bir obje sürekli olarak hareket ediyor fakat bu kısa süreli bir MS artışı oluyor, FPS'ye herhangi bir etkisi olmuyor. vMenu'nun yer yer 0.60ms kullandığını düşünürsek 0.30 - 0.40ms yüksek bir değer değil fakat elimden geldiğince halen optimize etmeye çalışıyorum. Asansör tamamen serverside olup sunucuda bulunan veya sunucuya sonradan giren oyuncularla birlikte tamamen senkronize bir şekilde çalışmaktadır, clientside değildir. Zamanım oldukça gelecekte asansöre eklemek istediğim animasyonlu açılır kapanır kapı v.b de mevcut, unutmuş değilim. FiveM'de çok eski sayılmam, yeni de değilim. Daha önceden sadece eskilerin bileceği ShaRP sunucusunda çalıştım, onun dışında herhangi bir sunucuda çalışmadım. Fiyat konusunda herhangi bir fikrim yok, tekliflerinize açığım.
Script herhangi bir şekilde key girilmeden de senkronize bir şekilde çalışmaktadır. Çalıştırabilmek için onesync, onesync infinity gibi keylere ihtiyacınız yok.
Ek olarak FiveM'de olmayan, varsa da farklı şekilde istediğiniz bir script var ise ücretli bir şekilde kişiye özel yapabilirim. Referanslarım, yazılım geçmişimi öğrenmek, satın almak veya özel script yaptırmak için forum üzerinden özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.
FiveM library yapımcısı ve Gun Game V sunucu sahibi d0p3t'de artık asansör scriptimi sunucularında kullanıyor!
İletişim Adreslerim;
Discord: XR#1337
Discord Sunucum:
Discord sunucumu paylaşma sebebim, çok fazla arkadaşlık isteğim olduğu için ve ortak sunucum olmayan bir insan beni arkadaş eklemeden direkt olarak özel mesaj atamayacağı için eklemek durumunda kaldım, saygılar.
Script herhangi bir şekilde key girilmeden de senkronize bir şekilde çalışmaktadır. Çalıştırabilmek için onesync, onesync infinity gibi keylere ihtiyacınız yok.
Ek olarak FiveM'de olmayan, varsa da farklı şekilde istediğiniz bir script var ise ücretli bir şekilde kişiye özel yapabilirim. Referanslarım, yazılım geçmişimi öğrenmek, satın almak veya özel script yaptırmak için forum üzerinden özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.
FiveM library yapımcısı ve Gun Game V sunucu sahibi d0p3t'de artık asansör scriptimi sunucularında kullanıyor!
İletişim Adreslerim;
Discord: XR#1337
Discord Sunucum:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Discord sunucumu paylaşma sebebim, çok fazla arkadaşlık isteğim olduğu için ve ortak sunucum olmayan bir insan beni arkadaş eklemeden direkt olarak özel mesaj atamayacağı için eklemek durumunda kaldım, saygılar.
Son düzenleme: