Merhabalar Arkadaşlar, Ben Kubikhou, Yaklaşık bir çok sunucuda yöneticilik yapmış son aldığım karar ile sunucu açmaya karar vermiştim,Canla Başla Özenle Kurduğum scriptleri gerek sabaha kadar düzenleyip gerek başka sunucularda bulunmayan scriptlerle doldurdum resmon değerlerine Çok çok çok sahip çıktım. Askerlik sebepiyle Devam ettiremeyeceğim. VDS ile paketlerle beraber kişiye vereceğim sunucuyu ve discord sunucusunu VDS'in 24 Günü Vardır Güncel TS3 Dahilinde.
VDS Özellikleri İ9-9900KS 16GB RAM 8 İşlemci 4GHZ 100GB SSD
Daha Fazla Bilgi Almak İçin Ulaşınız: Malibu#9209
Ekonomisi ve modlu araçları ayarlıdır. 1 adet bug göremezsiniz Resmon ayarları Ayarlıdır Drop Vs Görmeniz Mümkün Değildir Paketim İNFİNİTY'dir. 3 Developer ile ortak ilerlettik.
Discord sunucusu Hazırdık logo vesaire dileyen ismini veya logosunu değiştirebilir.
herşey kurulu hazır halde bu şekilde devir edeceğim
Bir kaç resim paylaşacağım dileyen özelden Daha Fazla bilgi alabilir.
Resmon Tüketmeden npc'lere kokain meth veya ot satabilirsiniz.
Eğer Askere Gitmeseydim bunca emeğimi çar çur etmezdim arkadaşlar bana yazabilir daha detaylı konuşmak için Bu kadar emek verdiğim bir paket eminimki özellikle yeni başlangıç seviyesinde bir çok harcama yapmanız yerine düzeni kurulu bu paketi verebilirim.
Piyasada Gezen Free Paketlerle Karıştırmayın Sakın!
VDS Özellikleri İ9-9900KS 16GB RAM 8 İşlemci 4GHZ 100GB SSD
Daha Fazla Bilgi Almak İçin Ulaşınız: Malibu#9209
Ekonomisi ve modlu araçları ayarlıdır. 1 adet bug göremezsiniz Resmon ayarları Ayarlıdır Drop Vs Görmeniz Mümkün Değildir Paketim İNFİNİTY'dir. 3 Developer ile ortak ilerlettik.
Discord sunucusu Hazırdık logo vesaire dileyen ismini veya logosunu değiştirebilir.
herşey kurulu hazır halde bu şekilde devir edeceğim
Bir kaç resim paylaşacağım dileyen özelden Daha Fazla bilgi alabilir.
Resmon Tüketmeden npc'lere kokain meth veya ot satabilirsiniz.
Eğer Askere Gitmeseydim bunca emeğimi çar çur etmezdim arkadaşlar bana yazabilir daha detaylı konuşmak için Bu kadar emek verdiğim bir paket eminimki özellikle yeni başlangıç seviyesinde bir çok harcama yapmanız yerine düzeni kurulu bu paketi verebilirim.
Piyasada Gezen Free Paketlerle Karıştırmayın Sakın!
Son düzenleme: