Hadi diyelim ki satıyorsun satabilirsin buna kimse karşı çıkamaz ama istediği yorumu yapabilir. Eleştiri de yapabilir eleştiri kabul edemeyeceksen bir ürün pazarlayamazsın. Sana şöyle bir şey söyliyeyim. Kullandığın hangi kashacters scripti bilmiyorum ama neredeyse hepsi esx framework'de çalışmıyor. Şöyle çalışmıyor; 1. Karakterde hiç bir problem yok isteyen istediği gibi kullanabilir ama çoğu es_extended'da çalışan kashacters scriptleri 40 oyuncudan sonra patlıyor eğer patlamıyorsa da oyuncuların bilgilerini çekememeye başlıyor. Gelelim ikinci probleme; 2. Karakter oluşturan oyuncular 1. karakterinde ki tüm herşeye yine sahip oluyor. Çünkü ne es_extended'in böyle bir desteği var ne de hiç bir scriptte böyle bir destek var. Last karakter dizini oluşturup sadece hex alıyor. Yani kullanım durumunda 2. karakterler boşa kullanılmış oluyor. Son ve en önemli eleştiri ve önerime gelecek olursak da fotoğraflarda ki scriptlerin çoğunu az çok biliyorum önceden kullanmışlığım veya gördüğüm; back-end tarafları çok kötü bir şekilde yazılmış ve optimize olmayan sistemler. Diyebilirsin resmon 1.3 falan filan. Resmon'u karakterin rastgele bir yerdeyken denersen hiç bir scriptin kullanılmamış halini test edersin. Bunun için sunucunun en az 40 oyuncunun üstünde olup serverside reson değerleri önemlidir. Veri tipi kaydedicisi olarak ne kullanmışsın bilmiyorum ama sanırsam ghmattimysql kullanmışsın. Ghmattimysql eski ve mysql-async üzerinden yapılmış bir veritipi scripttir. Demem şu ki satmana kimse karışamaz ama sattığın insanlar başını ağratacaklar çünkü görünüm taraflı scriptler güzel gözükse de çalışma prensipleri problemli olacak.