Merhabalar, Kısa bir sürede aceleci olarak yaptığım bir paketi uygun fiyatı olarak satışa sundum,
İnfinity-Qb - QB versiyon yayındadır - Hatalar giderilmiştir ve aktif 100+ sunucuda testleri yapılmıştır - Geliştirilmeler devam etmekle birlikte dupe tamamen engellidir. - Test Makinasından Test Edebilirsiniz. - Her Hafta Pazar Günleri Yeni Güncellemelerden Yararlanacaksınız. - Herhangi bir Hatada Bug Vs. 7/15 Anında Destek. - Hile karşıtı sistemimiz bu paket içersinde optimize hale getirildi godmode, item basma gibi hilelerin önüne geçtim
Kokain:
resmon:
Script:
Galeri:
Silah Skinleri:
Yaralanmada telefonla konuşabilirsiniz:
yangın tüpü ile yangınları söndürebilirsiniz:
binds:
Böbreğimze sahip çıkalım eğer 2 böbrek yoksa karakter datadan otomatik olarak silinir :
Telefon:
Karakter Oluşturma:
Ve devamı için gelip test edebilirsiniz.
İletişim:
İnfinity-Qb - QB versiyon yayındadır - Hatalar giderilmiştir ve aktif 100+ sunucuda testleri yapılmıştır - Geliştirilmeler devam etmekle birlikte dupe tamamen engellidir. - Test Makinasından Test Edebilirsiniz. - Her Hafta Pazar Günleri Yeni Güncellemelerden Yararlanacaksınız. - Herhangi bir Hatada Bug Vs. 7/15 Anında Destek. - Hile karşıtı sistemimiz bu paket içersinde optimize hale getirildi godmode, item basma gibi hilelerin önüne geçtim
Kokain:
resmon:
Script:
Galeri:
Silah Skinleri:
Yaralanmada telefonla konuşabilirsiniz:
yangın tüpü ile yangınları söndürebilirsiniz:
binds:
Böbreğimze sahip çıkalım eğer 2 böbrek yoksa karakter datadan otomatik olarak silinir :
Telefon:
Karakter Oluşturma:
Ve devamı için gelip test edebilirsiniz.
İletişim:
Moderatör tarafında düzenlendi: