Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sana tavsiyem, birinden paket almadan önce 1000 kere düşün ve o kişiyi araştır. Sırf ucuz diye tanımadığın, bilmediğin random birinden alma, yoksa yanan sen olursun. kolay gelsin
Zeus adlı kişiden hizmet almak için ona ulaştım bana sıfırdan kaynak kodlayabildiğini söyledi
hizmet alacağım için kendisini test etmek istedim. sorduğum çocuk oyuncağı sorulara cevabı;
Ayrıca dostum beni labeline al diye bana zırlayan sen değil miydin ?
Ayrıca sıfır müşterim olduğunu söylemişsin. Tebex üzerinden son 50 müşterimi görebilrisin (son 50 den daha falzasının görüntülenmesine izin vermiyor tebex)
Ben türkiye piyasaında kendimi 2 yıldır hiç göstermedim hakkımda bi bok bilmeden dolandırıcı 0 müşterin zart zurt diyorsun sonra labelime katılmak için can atıyorsun?! yazdığım kodların 1 satırını bile yazamasın eğer senin gibi angut olsaydım 1 haftalık ortalama gelirimi istatistikleri ile ss atardım ancak neyseki senin gibi değilim
Sen biraz daha çabala belki seni ilerde labelime alırım yalvarmaya devam et xd