Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Optimize bir paket arıyorum. Paket işlerinden çok fazla anlamıyorum. M3 harici bir paket arayışındayım. Paketlerinize bağlı olarak bütçem değişkendir.
Merhabalar. Optimize bir paket arıyorum. Paket işlerinden çok fazla anlamıyorum. M3 harici bir paket arayışındayım. Paketlerinize bağlı olarak bütçem değişkendir.
barann#1337 veya [email protected] üzerinden ulaşabilirsin. Sunucuya dair herşeyi kendi tarafımızda halledip sizlere sunuyoruz.
-Discord sunucunuz Botlar ile beraber
-Guard Botu
-Moderasyon Botu
-İnfinity QB sunucu paketi
-Ruins PVP sunucusunda süresiz reklam
-16 GB RAM / i9 10850k 16cpu vds
-Ekip ve Yönetim desteği
-Sunucu tasarımlarınız
-Sunucu Aktif/Bakım/Restart/Gif tasarımlarınız
-İsim yaratma konusunda iyi fikirler
Selamlar, uzun süredir uğraştığımız bir paketimizi bu gün satışa koymaktayız. Paket 2 adet sunucuda yapım aşamasında test edildi. Pakette herşey FunRP/ArcadeRP uygun olarak dizayn edildi. Sahil odaklı bir sunucu yapıldı ve sahil çevresinde Motel/Meslekler/Satış/Galeri/Sosyal Mekanlar...