Herkese merhaba arkadaşlar, Fivem piyasaından çekilmeye karar verdim Nedeni askerliğimin gelmesi, Mia Roleplay founderlerinin Benim 1000 TL verdiğim Paketi 'zeus' isimli arkadaştan çalıp piyasda Vikings Roleplaya 400 TL Vs sattığını gördüm Ben bu paketi isteyen herkese ÜCRETSİZ Dağıtacağım, Hepinize bir yararım katkım bulunsun istedim paketi diğer dünyaya götürmeyeceğim sonuç olarak. ben bu paketi 1000 TL'ye aldım Faturam var. Piyasa hırsızları dolandırıcılarına kanmayın Dileyene ücretsiz vereceğim dediğim gibi dosya boyutu 9GB'dir , paket ardından +rep'lemeyi Unutmayın. Saygılar sevgiler...
NOT: Paketi vermemin nedeni piyasada haksız kazanç sağlayan,dolandırıcılar var ben şahsım adına bu pakete bir ödeme yaptım ve en azından Haksız kazanç sağlamadan FivemTürk Roleplay Sahiplerine katkım bulunsun.
DOSYA BOYUTUNUN BÜYÜK OLDUĞUNDAN DOLAYI VT EKLEYEMİYORUM BUYRUN HAYIRLI OLSUN
NOT: Paketi vermemin nedeni piyasada haksız kazanç sağlayan,dolandırıcılar var ben şahsım adına bu pakete bir ödeme yaptım ve en azından Haksız kazanç sağlamadan FivemTürk Roleplay Sahiplerine katkım bulunsun.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
DOSYA BOYUTUNUN BÜYÜK OLDUĞUNDAN DOLAYI VT EKLEYEMİYORUM BUYRUN HAYIRLI OLSUN
Son düzenleme: