Sunucunuza Özel Uzaktan Kontrollü Güncellemeli Launcher
Merhabalar, uzunca bir süredir kendi sunucum için geliştirdiğim launcher sistemini satışa çıkarmaya karar verdim. Aklınıza takılan herhangi bir soru vb. bir şey varsa mesaj yolu üzerinden sorabilirsiniz. Teşekkürler.
Not: Launcher tasarımınızı yani arkaplanları, basit bir şekilde ben yapabilirim veya bana siz görsel gönderebilirsiniz.
Not: Fiyat vb. detayları konuşmak için lütfen mesaj atınız. Fiyat isteğiniz tasarım veya eklentiye göre değişiklik gösterebilir.
Merhabalar, uzunca bir süredir kendi sunucum için geliştirdiğim launcher sistemini satışa çıkarmaya karar verdim. Aklınıza takılan herhangi bir soru vb. bir şey varsa mesaj yolu üzerinden sorabilirsiniz. Teşekkürler.
Not: Launcher tasarımınızı yani arkaplanları, basit bir şekilde ben yapabilirim veya bana siz görsel gönderebilirsiniz.
- Anlık Sunucu Durumunu, Oyuncu Sayısını Ve Ping Değerini Görüntüleme *İsteğinize Bağlı
- Sürekli Güncellenen Hile Koruması
- Launcher versiyon kontrolü ve güncellenmesi
- İstediğiniz dosyaları kullanıcılara yükletme (Harita vb.)
- Discorda Launcher ile ilgili loglar gönderme (Hile kullanan kişinin bilgileri ve launcher'ın hata alması) *İsteğinize Bağlı
- Sunucunuza launcher kullanmadan girişlerin engellenmesi *İsteğinize Bağlı
- TokoVOIP kullanan sunucular için oyna butonu ile otamatik Teamspeak bağlantısı *İsteğinize Bağlı
- Teamspeak veya sunucunuzun ip adresi değiştiğinde uzaktan kontrolle kendiniz değiştirebilirsiniz.
- Sürekli geliştirme.
- CAPP Roleplay
- LegacyRP(Kendi Sunucum)
- AuroraRolePlay (Özel Yardım)
- VeraRoleplay
- Hayat Roleplay
- Vision City
- GTALife
Discord Ekran Görüntüleri
Not: Fiyat vb. detayları konuşmak için lütfen mesaj atınız. Fiyat isteğiniz tasarım veya eklentiye göre değişiklik gösterebilir.
Son düzenleme: