Merhabalar ben NX, size yaptığım projeleri göstermeden önce kendimden biraz bahsedeyim
Ve paylaşmadığım bir çok videom da YouTube kanalımda, merak edenler için incelemesi adına sayfamın da linkini bırakıyorum;
İrtibat ve iletişim için Discord adresim; NX#2878 (Arkadaşlık isteğini beklemek yerine direkt DM atabilirsiniz)
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ekibinde bulunan bir sinematikciyim yaklaşık bir yıla yakındır sinematik işleriyle ilgileniyorum. Bir çok kez sinematik çekimlerine yeri geldiğinde tek başıma yeri geldiğinde ekibim ile ortak olsun dahil oldum ve sonucunda güzel projelere yol açtım, sizde karakteriniz, sunucu tanıtımınız, yaptığınız bir mlo ya da ymap tanıtımı için sinematik ihtiyacına sahip iseniz iletişime Discord aracılığı ile geçebilirsiniz, bir kaç tane sevdiğim ve ilginizi çekicek çekimlerimi paylaşmak isterim;
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ve paylaşmadığım bir çok videom da YouTube kanalımda, merak edenler için incelemesi adına sayfamın da linkini bırakıyorum;
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İrtibat ve iletişim için Discord adresim; NX#2878 (Arkadaşlık isteğini beklemek yerine direkt DM atabilirsiniz)
Son düzenleme: