Adınız : Berkay
Yaşınız : 19
Yaşadığınız Yer : İstanbul
Daha Önceki Admin'lik Tecrübeniz : Daha önceki developerlık yaptığım yerler genelde tanıdıklarımın yanıydı.
Günlük Online Süreniz : Duruma göre değişir
Özellikleriniz : html,css,js,lua hakkında bilgilere sahibim
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : Lucid#3604
Diğer / Ek : 2 yıldır fivem üzerinde geliştiricilik yapıyorum/yapmaya çalışıyorum sunucunuzda bulunan bugları bilgim dahilinde fixleyebilir scriptleriniz üzerinde istediğiniz gibi düzenleme yapabilir ve istediğiniz projeleri bilgim dahilinde hayata geçirebilirim çok uzatmadan aşağıya yaptığım bazı örnek projeleri atacağım
Ücretsiz/Ücretli paylaştığım projeleri görmek için profilime tıklayabilirsiniz
Buradan sonrakiler yayınlamadığım bazı projelerdir
(hsn-inventory üzerine edit, görüntüsü değiştirilip tab menü parayı item haline getirme stash ve bagajı kilo üzerinden çalıştırma gibi özellikler ekledim)
(Malum sunucu depo menüsü sahibiyseniz sil ve şifreyi değiştir çıkıyor)
(/erp isteği ile erp menüsü açılması)
Fotoğraf paylaşmam uygun olmaz
(oyuncuların oy atarak hava durumunu belirlemesi)
(çoklu karakter)
Not: Şuana kadar fivemde esx ve qbus altyapıları üzerinde çalıştım farklı bir altyapınız var ise adapte olabileceğimi düşünüyorum
Yaşınız : 19
Yaşadığınız Yer : İstanbul
Daha Önceki Admin'lik Tecrübeniz : Daha önceki developerlık yaptığım yerler genelde tanıdıklarımın yanıydı.
Günlük Online Süreniz : Duruma göre değişir
Özellikleriniz : html,css,js,lua hakkında bilgilere sahibim
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : Lucid#3604
Diğer / Ek : 2 yıldır fivem üzerinde geliştiricilik yapıyorum/yapmaya çalışıyorum sunucunuzda bulunan bugları bilgim dahilinde fixleyebilir scriptleriniz üzerinde istediğiniz gibi düzenleme yapabilir ve istediğiniz projeleri bilgim dahilinde hayata geçirebilirim çok uzatmadan aşağıya yaptığım bazı örnek projeleri atacağım
Ücretsiz/Ücretli paylaştığım projeleri görmek için profilime tıklayabilirsiniz
Buradan sonrakiler yayınlamadığım bazı projelerdir
(hsn-inventory üzerine edit, görüntüsü değiştirilip tab menü parayı item haline getirme stash ve bagajı kilo üzerinden çalıştırma gibi özellikler ekledim)
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(Malum sunucu depo menüsü sahibiyseniz sil ve şifreyi değiştir çıkıyor)
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(/erp isteği ile erp menüsü açılması)
Fotoğraf paylaşmam uygun olmaz
(oyuncuların oy atarak hava durumunu belirlemesi)
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(çoklu karakter)
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Not: Şuana kadar fivemde esx ve qbus altyapıları üzerinde çalıştım farklı bir altyapınız var ise adapte olabileceğimi düşünüyorum
Son düzenleme: