- Discord
- Last#0364
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar ben Emirhan ama internet ortamında Last adıyla biliniyorum. Kısa bir aradan sonra tekrar discord botları ile
uğraşmaya başladım ve yaptığım botların hepsi V12 sürümüdür.
Güncel referans olarak
Yaklaşık olarak 1,5 yıldır discord botları ile uğraşıyorum siz sormandan ben söyleyeyim discord developer rozetim yok bunun nedeni ise bugüne kadar yaptığım tüm botları şahısa özel yaptığım için rozet alamadım.
Şimdi size gelişmiş fivem discord botumu tanıtıcağım.
Botlar 7/24 Aktif Kendi VDS'imde Çalışmaktadır.
Bu botumu sizin istediğiniz komutlar ile özelleştirip sunucunuza özel bir bot yapabilirim.
Bot sizin istediğiniz komutlar ile yapılmaktadır, botun fiyatı istediğiniz komutlara göre değişmektedir.
Örnek olarak size referansım olan
Komutlar türkçe karakterdir ve log sistemli her şeyi kayıt altında tutmaktadır.
Sizde kendi sunucunuza özel bot istiyorsanız ve bot hakkında daha fazla bilgi almak için discord sunucuma gelebilirsiniz.
Referanslar
PeepoV
UMK Music
SOCIAL V
#CVGRI
BedRP
uğraşmaya başladım ve yaptığım botların hepsi V12 sürümüdür.
Güncel referans olarak
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ve
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
bulunmaktadır.Yaklaşık olarak 1,5 yıldır discord botları ile uğraşıyorum siz sormandan ben söyleyeyim discord developer rozetim yok bunun nedeni ise bugüne kadar yaptığım tüm botları şahısa özel yaptığım için rozet alamadım.
Şimdi size gelişmiş fivem discord botumu tanıtıcağım.
Botlar 7/24 Aktif Kendi VDS'imde Çalışmaktadır.
Bu botumu sizin istediğiniz komutlar ile özelleştirip sunucunuza özel bir bot yapabilirim.
Bot sizin istediğiniz komutlar ile yapılmaktadır, botun fiyatı istediğiniz komutlara göre değişmektedir.
Örnek olarak size referansım olan
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
'nin botunu tanıtacağım.Komutlar türkçe karakterdir ve log sistemli her şeyi kayıt altında tutmaktadır.
Sizde kendi sunucunuza özel bot istiyorsanız ve bot hakkında daha fazla bilgi almak için discord sunucuma gelebilirsiniz.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Referanslar
PeepoV
UMK Music
SOCIAL V
#CVGRI
BedRP
Ekli dosyalar
Son düzenleme: