Herkese selam ortalama 2-3 haftadır uğraştığım anticheat bitti. Öncelikle kimseyle bir rekabetim yok hile giremez inject edemez gibi şeyler yazarak satılmasını sağlamıyorum. Eski anticheatım bir kaç anticheatten alıntılar yapılarak mevcut bir sistemi geliştirerek yapılmıştı. Eski anticheat yalnızca hilenin yaptıklarını azaltırken bu anticheat tamamen hileyi yakalamaya yönelik yapıldı. Hilenin %90 yakalanacağını düşündüğüm 5 yakın çerez bıraktım. Sadece tek script ile ne kadar yakalama şansım varsa hepsini kullandım. Diğer anticheatler gibi extra scriptlere editleyerek triggerları değiştirerek yapılmadı bu yüzdende yüksek oyuncuda problem yapmayacağını umuyorum.
Özellikler
-Scriptleriniz herhangi bir şekilde stoplanamaz bu şekilde anticheat bypasslanamaz.
-Cheat Engine yada benzeri programlar ile oyuncular hash değiştirerek kendilerine silah basamazlar.
-Sunucunuza zarar verecek tüm patlamalar engellendi ve patlayıcı spawnlayan kişinin loga düşmesi sağlandı.
-ESX Troll menülerin bir çoğunun verdiği zararlar minimuma indirildi.
-Asi Menülerin verdiği genel zararlar minimuma indirildi.
-Statik ip kullanım sql ban yiyen arkadaşların vpn açarak sunucuya girmemesi için VPN Bağlantıları engellendi.
-Hilenin kişilerin üzerine araç spawnlayarak öldürememesi için ANTI VDM eklendi.
-Blacklist mantığı ile araçlar,objeler ve silahlar engellendi.
-5 e yakın çerez bırakıldı (Çerezler hiç bir şekilde söylenmeyecek fakat hileyi yakalamanızda etken olacağına eminim)
-Webhook yardımı ile hilenin ekranından screenshot alma. [Kullanabilmek için Hostinginizin upload sitesine izin vermesi gerekiyor]
Eski anticheatımı kullanan Referanslarım şu şekilde;
Fire Roleplay
Wotion Roleplay
Air Roleplay
Asgard Roleplay
Midgard Roleplay
Future Roleplay
Uranos Roleplay
İmperio Roleplay
Diamond City
Fivem Turkiye v1
Hellheim Roleplay
Efsane Roleplay
Jotunheim Roleplay
Alesta Roleplay
Anticheat tanıtım videosu :
İletişim : MIXAS#1234
Ücretlendirme : İlk ay 175TL Ardından 100TL, eğer v1 müşterisiyseniz İlk ay 125TL Ardından 100TL
NOT : Konu altında boş konuşulmamasını rica ediyorum, bypasslanamayacak anticheat yok ve bu yüzden kimseyle bir rekabetimde yok.
AC yaptığım süre boyunca desteklerini esirgemeyen ve yardımcı olan @flundar @utku @Ruqen e çok teşekkür ederim.
Özellikler
-Scriptleriniz herhangi bir şekilde stoplanamaz bu şekilde anticheat bypasslanamaz.
-Cheat Engine yada benzeri programlar ile oyuncular hash değiştirerek kendilerine silah basamazlar.
-Sunucunuza zarar verecek tüm patlamalar engellendi ve patlayıcı spawnlayan kişinin loga düşmesi sağlandı.
-ESX Troll menülerin bir çoğunun verdiği zararlar minimuma indirildi.
-Asi Menülerin verdiği genel zararlar minimuma indirildi.
-Statik ip kullanım sql ban yiyen arkadaşların vpn açarak sunucuya girmemesi için VPN Bağlantıları engellendi.
-Hilenin kişilerin üzerine araç spawnlayarak öldürememesi için ANTI VDM eklendi.
-Blacklist mantığı ile araçlar,objeler ve silahlar engellendi.
-5 e yakın çerez bırakıldı (Çerezler hiç bir şekilde söylenmeyecek fakat hileyi yakalamanızda etken olacağına eminim)
-Webhook yardımı ile hilenin ekranından screenshot alma. [Kullanabilmek için Hostinginizin upload sitesine izin vermesi gerekiyor]
Eski anticheatımı kullanan Referanslarım şu şekilde;
Fire Roleplay
Wotion Roleplay
Air Roleplay
Asgard Roleplay
Midgard Roleplay
Future Roleplay
Uranos Roleplay
İmperio Roleplay
Diamond City
Fivem Turkiye v1
Hellheim Roleplay
Efsane Roleplay
Jotunheim Roleplay
Alesta Roleplay
Anticheat tanıtım videosu :
Ücretlendirme : İlk ay 175TL Ardından 100TL, eğer v1 müşterisiyseniz İlk ay 125TL Ardından 100TL
NOT : Konu altında boş konuşulmamasını rica ediyorum, bypasslanamayacak anticheat yok ve bu yüzden kimseyle bir rekabetimde yok.
AC yaptığım süre boyunca desteklerini esirgemeyen ve yardımcı olan @flundar @utku @Ruqen e çok teşekkür ederim.
Son düzenleme: