- Adınız: Gürkan
- Yaşınız: 19
- Yaşadığınız Yer: Antalya
- Daha Önceki Admin'lik Tecrübeniz: Detayları aşağıda belirteceğim.
- Günlük Online Süreniz: Hafta içleri sabah 8'den gece 2'ye kadar. Hafta sonları öğlen 12'den sabah 8'e kadar.
- Özellikleriniz: Detayları aşağıda belirteceğim.
- İletişim Adresi (Discord, Skype vb.): akafrooz#7673
- Diğer / Ek: Detayları aşağıda belirteceğim.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Selam, bir, iki yıldır bu sektörde bulunuyorum. Bilenler eskilerden bilir. İşimi temiz ve ucuz yaparım. Dışarı çıkmadığım sürece bilgisayar başında oluyorum. Ayrıyeten yapacak olduğum script, fix işlemlerinde bir sorun çıktığı zaman
tam destek sağlayacağım.
Aktif olarak RAGE:MP ve alt:V üzerinde kodlama yapıyorum. Bildiğiniz gibi FiveM'de hazır scriptler var ve sepete koy topla yapıyorsunuz. RAGE:MP ve alt:V'de her şeyi sıfırdan yazıyorsunuz 1 tane bile hazır script yok. FiveM'de developerim diye geçinenler bu ortama gelince yamulacağını biliyorum.
Bildiklerim : C#, pawn, LUA, html, css, typescript, nodejs, javascript.
Referanslar:
VRP
CreedRP
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________