- Discord
- Fahrenheit#3957
Adınız :Furkan
Soyadınız : Sek
Yaşınız :20
Yaşadığınız Yer :Ankara
Referanslarınız:
CoolRP(fivem)
Azerbaycan Roleplay(discord botu)
RazernessV(fivem)
Ragnarx(fivem//sunucu değil kişisel development isteği)
MeridyenXYZ(fivem//sunucu değil kişisel development isteği)
NT-Shippuden Roleplay(gmod // ninja temalı Roleplay Sunucusu)
Günlük Online Süreniz : 12-15 saat
Özellikleriniz : Lua,c# ve node.js dillerine hakimim . (projelerin backend'ini rahatlıkla yapabilirim görsel açıdan biraz zayıf kalabiliyorum css ilgi alanıma tam girmediği için)
Sizler için 0 dan yazılmış kodlar/scriptler yaratabilir ve paket oluşturabilirim.
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : Forumdan ulaşabilirsiniz
Diğer / Ek : 2 yıla aşkın süredir fivem camiasında bulunuyorum fakat bunun 1 yılı geliştirme üzerine geçti. Lütfen hali hazırda scriptleri fixletmek için yazmayın ilgi alanıma girmiyor. Paket veya 0'dan kod yazdırmak istiyor iseniz bana forum aracılığı ile ulaşabilirsiniz.
Ek 2 : Sadece fivem için değil gmod için de aktif olarak çalışmalar gerçekleştiriyorum. Bunların arasında harry poter teması önde geliyor.
Ek 3 : RolePlay Sunucularına özel MyBB forumu ve website hizmetide sunmaktayım . SEO hizmeti içerisinde yer almaktadır...
Soyadınız : Sek
Yaşınız :20
Yaşadığınız Yer :Ankara
Referanslarınız:
CoolRP(fivem)
Azerbaycan Roleplay(discord botu)
RazernessV(fivem)
Ragnarx(fivem//sunucu değil kişisel development isteği)
MeridyenXYZ(fivem//sunucu değil kişisel development isteği)
NT-Shippuden Roleplay(gmod // ninja temalı Roleplay Sunucusu)
Günlük Online Süreniz : 12-15 saat
Özellikleriniz : Lua,c# ve node.js dillerine hakimim . (projelerin backend'ini rahatlıkla yapabilirim görsel açıdan biraz zayıf kalabiliyorum css ilgi alanıma tam girmediği için)
Sizler için 0 dan yazılmış kodlar/scriptler yaratabilir ve paket oluşturabilirim.
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : Forumdan ulaşabilirsiniz
Diğer / Ek : 2 yıla aşkın süredir fivem camiasında bulunuyorum fakat bunun 1 yılı geliştirme üzerine geçti. Lütfen hali hazırda scriptleri fixletmek için yazmayın ilgi alanıma girmiyor. Paket veya 0'dan kod yazdırmak istiyor iseniz bana forum aracılığı ile ulaşabilirsiniz.
Ek 2 : Sadece fivem için değil gmod için de aktif olarak çalışmalar gerçekleştiriyorum. Bunların arasında harry poter teması önde geliyor.
Ek 3 : RolePlay Sunucularına özel MyBB forumu ve website hizmetide sunmaktayım . SEO hizmeti içerisinde yer almaktadır...
Son düzenleme: