- Discord
- isaviorefe
Merhaba Ben Efe
Doğrulanmış bot geliştiricisiyim.
2019'dan beri FiveM sunucuları için discord bot kodluyorum
Botumun bir çok özelliği bulunmak ile beraber isteğinize göre komutlar yapıyorum.
- Sunucu Durumu -
- Sunucu Durumu Sorgulama - (Komut İle)
- Steam Hex ile Steam Profil Bulma -
- Steam Profil Adresi ile Hex Bulma -
- Role Sahip Üye Sayısı Öğrenme -
- Ticket Sistemi -
- Sunucudaki Oyuncuların Bilgisi - (Sunucu Makinesine Bağlı Değil!)
- Guard Sistemi -
Diğer Komutlar
Doğrulanmış bot geliştiricisiyim.
2019'dan beri FiveM sunucuları için discord bot kodluyorum
Botumun bir çok özelliği bulunmak ile beraber isteğinize göre komutlar yapıyorum.
- Sunucu Durumu -
- Sunucu Durumu Sorgulama - (Komut İle)
- Steam Hex ile Steam Profil Bulma -
- Steam Profil Adresi ile Hex Bulma -
- Role Sahip Üye Sayısı Öğrenme -
- Ticket Sistemi -
- Sunucudaki Oyuncuların Bilgisi - (Sunucu Makinesine Bağlı Değil!)
- Guard Sistemi -
Diğer Komutlar
Log Sistemi: Log sistemi (kanal, rol, emoji, mesaj silinmesi, mesaj düzeltilmesi, sesli kanala giriş ve sesli kanaldan çıkış'ların hepsini log'a atar.)
Guard Sistemi: Kanal, rol, emoji silinirse tekrardan oluşturup role eskiden sahip olan kişilere tekrardan verir, log'a mesaj atar ve silen kişinin yetkisini alır.
Giriş -Çıkış: Sunucuya giren kişinin eğer hesabı oluşturma tarihi yeni ise kişiye farklı ayarladığınız rolü verir ve log'da hesabın yeni olduğunu belirtir.
Sesli Karşılama: Kayıt bekleme odasına giren kişiye bot sesli bir şekilde istediğiniz kelimeyi söyler:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Whitelist Rolü Verme: Etiketlediğiniz kullanıcının kayıtsız rolünü alır, whitelist rolü verir ve ismini "İC İSİM" olarak değiştirir.
Kayıt Sayısı Öğrenme: Kayıt Sayısını öğrenme ve sorgulama, etiketlediğiniz kullanıcının kaç kayıt aldığını öğrenebilir ve buna göre sunucuda yetkisini arttırabilirsiniz.Sunucudaki Online Sayısı Öğrenme: FiveM sunucunuzdaki aktif oyuncu sayısını komut ile öğrenebilirsiniz. (Sunucu Makinesine Bağlı Değil!)
İLETİŞİM
Discord:
iSaviorEfe#4376
ID: 335075079090339851
REFERANSLAR
51. Bölge
LEXUSV ROLEPLAY
CAİN ROLEPLAY - @dorq
RAİD ROLEPLAY - JustRaider
Son düzenleme: