2 ay önce başladığım paketi bitirdim.Yarım kaldığında format atarak bırakmıştım fakat yedeklenmiş bir şekilde ? Kulaklık da bozulunca satmaya karar verdim.2 kişiye satacağım sadece sonra sileceğim.50TL ücreti ve hayırlısı ile sahibine ulaşacak.Fotoğraf ekleme seçeneğim vardı ama artık yok çünkü makine sürem bitti.Çektiğim videodan ssler alarak paylaşıcam.Saygınız için şimdiden teşekkürler
[Fotoğraflar]
Motel odaları kilitlidir fakat enter basarak kapıyı çalabilirsiniz.Kişiye ait isim de gösterilir ve girişten drone kamerası ile oda seçerek
satın alım yapabilirsiniz.1 Odayı max 10 kişi kullanabiliyor
[Marketler]
Marketler de disc sistemli bugsuz çalışmaktadır.
[İş-kur]
Yine meslekler disc uyumludur aynı şekilde disc-hud kullanılıyor.
[Galeri]
[Polis Karakolu]
Karakolda silah alma sistemi de yine aynı şekilde şarjör paketi olarak alınarak "TAB" dan kullanılmak zorundadır mermi kutuları.
[Hastane]
Soyunma kabinine kadar F6 da sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır tüm mesleklerde.
[Hobi Meslekleri]
Süt toplamak veya traktör ile tarım yapmak gibi bir sürü hobi mesleği de eklenmiştir.
İllegal olarak da üzüm ve kenevir mevcuttur.
[Mekanik]
Her mekaniğin kendine ait permi mevcuttur
[Bilgiler]
Tek önceliğim FPS ve oyuncu mutluluğudur!
Paket Fiyatını 50TL olarak tuttum, kulaklık almaya ihtiyacım var ve fazla tutarsam kimsenin yanaşmayacağını da biliyorum
İyi Günler
[
Motel odaları kilitlidir fakat enter basarak kapıyı çalabilirsiniz.Kişiye ait isim de gösterilir ve girişten drone kamerası ile oda seçerek
satın alım yapabilirsiniz.1 Odayı max 10 kişi kullanabiliyor
[Marketler]
Marketler de disc sistemli bugsuz çalışmaktadır.
[İş-kur]
Yine meslekler disc uyumludur aynı şekilde disc-hud kullanılıyor.
[Galeri]
[Polis Karakolu]
Karakolda silah alma sistemi de yine aynı şekilde şarjör paketi olarak alınarak "TAB" dan kullanılmak zorundadır mermi kutuları.
[Hastane]
Soyunma kabinine kadar F6 da sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır tüm mesleklerde.
[Hobi Meslekleri]
Süt toplamak veya traktör ile tarım yapmak gibi bir sürü hobi mesleği de eklenmiştir.
İllegal olarak da üzüm ve kenevir mevcuttur.
[Mekanik]
Her mekaniğin kendine ait permi mevcuttur
[Bilgiler]
Tek önceliğim FPS ve oyuncu mutluluğudur!
Paket Fiyatını 50TL olarak tuttum, kulaklık almaya ihtiyacım var ve fazla tutarsam kimsenin yanaşmayacağını da biliyorum
İyi Günler
[
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
]
Son düzenleme: