Konuya açıklık getirmenin vaktinin geldiğini düşünüyorum. Biz 3 kişi aramızda bir kazanç elde etmek için bu işe girdik. Aklımızda herhangi bir dolandırıcılık, üçkağıtçılık gibi bir plan yok. Ekipten 2 kişi developer, diğer 1 kişi ise "playtester" genel olarak görev alıyordu. Bende bu 3 kişiden biriydim. Bu konuda benim referansım olmasa da bilgim çoktu ki bölümünü dahi okumaktayım. Aramızda geçen bir tartışma sonucu Ayzhen ile yollarımızı ayırıp hayatımıza devam etmiştik. Ayzhen daha sonrasında görev aldığı sunucularda neler yaptı neler etti hiçbir fikrim yok fakat bu adamın gerçekten kötü niyetli birisi olmadığını bilmenizi isterim. Ayrıca görev aldığı çoğu sunucuda oynadım. Özellikle YakamozRP ve AlsancakRP sunucularında uzun süre vakit geçirdim ve kusursuza yakın bir emeğin ortada olduğuna emin olabilirsiniz. Bu adam hakkında istediğinizi düşünün. İsterseniz kolpacı deyin isterseniz dolandırıcı deyin bu kimsenin umrunda olmayacak fakat bu adam melek yüzlü görünen çoğu
sözde developerlardan çok daha yeteneklidir. (Not: Referans olarak yazdığı sunucuların bir çoğunda ücretsiz olarak hizmet verdi.) Dediğim gibi, Ayzhen'in kötü niyetli birisi olduğunu hiç sanmıyorum ki bende buna dair bir tanık sunabilirim. Varsa bir hatası sizde kanıtlarıyla sunup belki benim de bilgilenmemi sağlayabilirsiniz
Teşekkürler.