Öncelikle herkese selam saygıdeğer forum üyeleri. Kendimi tanıtarak başlasam daha doğru olur muhtelen. Ben Fio yaklaşık 9 aydır (karantina başlangıcından beri) discord bot işleri ile uğraşyorum. Orta seviye html ve js biliyorum diyebilirim sanırım. Kendime ait 1 botumun yanında şimdiye kadar sattığım 3 bot ve hazırladığım 1 bot daha var. Birçok örneği ekleyeceğim elbette. Bu konuda ise sizlere FiveM database sistemine uyarlı bir botumun tanıtımını yapmak istiyorum. Hala geliştirme aşamasında olan botun database yönetim kısmını kendim kodlamadığımı söyleyebilirim(Daha önce database yönetim için bir bot kodlamamıştım). Kısaca sunucularınız için discord bot hazırlayabilir kullanımınız için discord sunucuları tasarlayabilirim.
FiveM Discord Sunucusu
Sizlerin bir FiveM botu için geldiğini varsayarak öncelikle madde madde özellikleri sayacak sonrasında ise görsellerini ekleyeceğim.(Görseller için kelimenin üstüne tıklarsanız sizi iletecektir.)
Discord Eğlence Katogerisi
Discord Moderasyon Katogerisi
Konuşma temizleme(görsele pek gerek yok direk mesaj silici işte)
Süreli engelleme(görsele gerek yok direk süreli olarak engelliyor)
Hoşgeldin Görüşürüz
Kişi güvenli mi değil mi?
Rollü çekiliş(belli rol için çekiliş)
Discord Log
FiveM Database Yönetimi(Kodlar eklenecektir ve kodlar bittiğinde görselleri eklenecektir.)
WH Ekleme/Silme(discord wl gereklidir)
CK
Meslek verme
Telefon numarası değiştirme(oyuncu aktif olmamalı)
Hex üstünden kimlik bilgisi
Sunucu durumu ve aktif kişiler listesi
FiveM Aktif/Restart Vs.
Satın Alımlar ve Pazarlıklar İçin:
Discord üstünden bana ulaşmanız yeterli olacaktır. Discord adresim: Fio#2794 . Lütfen ulaşmadan önce botumun normal piyasadan daha fazla özellik barındırdığını ve fiyatın da bu oranda piyasanın biraz üstünde olduğunu unutmayın. Tabi ki öyle fazla değil ancak istediğiniz özellik listesine vs göre fiyat artma azalma yaşayacaktır. İstediğiz tüm kodları hazırlayabilirim.
Tüm özellikleri test edebileceğinizi garanti ediyorum. Tüm müşterilerim benden kaynaklanan sorunlarda tam teknik desteğe sahip olacaktır.
Herkese iyi günler iyi oyunlar dilerim. Konu ile iligli yorumlarınızı da bekliyorum kendimi geliştirmek için her türlü yapıcı yoruma açığım.
Satış için discord adresi:
Referanslarım:
Yeterli referansımın olmadığını düşünüyorsanız sizi anlarım. Fakat sizde biliyorsunuz ki sizler almadan referans elde edemem.
Range Topluluk Sunucusu
Kira Topluluk Botu
CristoRP Discord Botu
ColdRP Discord Botu
SaveFivem Community Discord Botu
Son Notlar
Database komutlarını baştan kendim yabancıı bir kaynaktan yararlanarak kodladığım için bu kısmı sildim.
FiveM Discord Sunucusu
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Sizlerin bir FiveM botu için geldiğini varsayarak öncelikle madde madde özellikleri sayacak sonrasında ise görsellerini ekleyeceğim.(Görseller için kelimenin üstüne tıklarsanız sizi iletecektir.)
Discord Eğlence Katogerisi
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Discord Moderasyon Katogerisi
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Konuşma temizleme(görsele pek gerek yok direk mesaj silici işte)
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Süreli engelleme(görsele gerek yok direk süreli olarak engelliyor)
Hoşgeldin Görüşürüz
Kişi güvenli mi değil mi?
Rollü çekiliş(belli rol için çekiliş)
Discord Log
FiveM Database Yönetimi(Kodlar eklenecektir ve kodlar bittiğinde görselleri eklenecektir.)
WH Ekleme/Silme(discord wl gereklidir)
CK
Meslek verme
Telefon numarası değiştirme(oyuncu aktif olmamalı)
Hex üstünden kimlik bilgisi
Sunucu durumu ve aktif kişiler listesi
FiveM Aktif/Restart Vs.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Satın Alımlar ve Pazarlıklar İçin:
Discord üstünden bana ulaşmanız yeterli olacaktır. Discord adresim: Fio#2794 . Lütfen ulaşmadan önce botumun normal piyasadan daha fazla özellik barındırdığını ve fiyatın da bu oranda piyasanın biraz üstünde olduğunu unutmayın. Tabi ki öyle fazla değil ancak istediğiniz özellik listesine vs göre fiyat artma azalma yaşayacaktır. İstediğiz tüm kodları hazırlayabilirim.
Tüm özellikleri test edebileceğinizi garanti ediyorum. Tüm müşterilerim benden kaynaklanan sorunlarda tam teknik desteğe sahip olacaktır.
Herkese iyi günler iyi oyunlar dilerim. Konu ile iligli yorumlarınızı da bekliyorum kendimi geliştirmek için her türlü yapıcı yoruma açığım.
Satış için discord adresi:
Referanslarım:
Yeterli referansımın olmadığını düşünüyorsanız sizi anlarım. Fakat sizde biliyorsunuz ki sizler almadan referans elde edemem.
Range Topluluk Sunucusu
Kira Topluluk Botu
CristoRP Discord Botu
ColdRP Discord Botu
SaveFivem Community Discord Botu
Son Notlar
Database komutlarını baştan kendim yabancıı bir kaynaktan yararlanarak kodladığım için bu kısmı sildim.
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: