Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paket[ÜCRETLİ] Coder Development'ın Öne Sürdüğü Durability Disc Bütçe Dostu Paketi...
* Öncelikle Kendimden ve ekibimden bahsedeyim . Ben Alper bazılarınız beni tanıyorsunuzdur zaten Yaklaşık developer olarak 4 aydır çalışmaktayım . Toplamda 8 7 aydır bu serüvenin içindeyim ekibime gelirsek . Coder Development'te bulunan arkadaşlar => Yatzzz | Yas1n , ^adişş | Taha ve bize yardım eden arkadaşlar ise Oblomoff . Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum . Şimdi sizlerle paketimize geçelim * * Coder Development'ın Öne Sürdüğü Durability Disc Paketi *
F3 Menüsü tüm mesleklerle uyumludur. Eğer buga girerse ./f3fix yazarak kapatabilirsin sonrasında tekrardan çalışır.
☢ Skillbar'lı Mermi doldurma sistemi her silahın mermi sistemi farklı 2 farklı silah bulundurduğunuzda aynı mermi sayısı olmaz. ☢ Ekli dosyayı görüntüle 30248