Basit Launcherler tasarlayıp yapıyorum burdaki amacım ipyi göstermeden sunucuya girmektir. Piyasa pahalı olduğu için basitte kalmak en mantıklı olucağını düşünüyorum. Basit Launcher fiyatı = 25Tl dir Pazarlık yapılıp anlaşılır. Discord özelden bana ulaşıp launcher örnek isteyebilirsiniz örnek atarım. İşte kendi sunucum için tasarlamış olduğum örnek bir launcher.
Discord: ! Ali Baran#3267
Kişilerin istekleri üzerine gitmekteyim. İstedikleri arka plan ve tasarım yaparım.
Launcherde Anti Cheat yoktur bunun yerine sunucuda anti cheat yükleyipde halledilebilir, api de yoktur , obfuscate de yoktur launcherin amacı wldeki adamların hem pratik olarak girmesi hem wl dışındaki adamalrın listeden ipyi görmemesidir.
Discord: ! Ali Baran#3267
Kişilerin istekleri üzerine gitmekteyim. İstedikleri arka plan ve tasarım yaparım.
Launcherde Anti Cheat yoktur bunun yerine sunucuda anti cheat yükleyipde halledilebilir, api de yoktur , obfuscate de yoktur launcherin amacı wldeki adamların hem pratik olarak girmesi hem wl dışındaki adamalrın listeden ipyi görmemesidir.
Son düzenleme: