Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paket[ÜCRETLİ] +200 İLE DENENDİ GELİŞMİŞ FULL OPTİMİZELİ ES_EXTENDED ALT YAPILI PAKET
pakette ozel veya ucretli bir script yok, insanlar bunu almak yerine free paketin uzerine ekleme yaparak daha guncel ve daha detayli bir paket yapabilir
pakette ozel veya ucretli bir script yok, insanlar bunu almak yerine free paketin uzerine ekleme yaparak daha guncel ve daha detayli bir paket yapabilir
özel script şuan satılan çoğu pakette yok varsada ufak tefek şeyler | free paketlerde çoğu şeyinde sorun çıkabiliyor envanter telefon gibi önemli şeylerde
jessy0 dostum üst kısımda belirttim zaten sende aynı soruyu soruyosun göz kalabalığı olmasın diye eklemedim ciddi şekilde alacak adam discorda gelir detaylı bir şekilde gösterilir herhangi bir konuya yorum yapmadan önce yorumları okumanı tavsiye ederim. İyi forumlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!