Trojen isimli şahıstan kendisinin de tanıtım olarak atmış olduğu https://www.fivemturk.com/threads/ucretli-town-paket.35976/ paketini aldım ve özellikle test sunucusunun olup olmadığını sordum. Daha sonrasında dumplandığını söyleyerek test sunucusunun olmadığını belirtti ve daha sonrasında paketin tanıtımı olarak üstteki linki attı. Ben de paketin qbcore olup olmadığını sorduğumda bana qbcore olduğunu söyledi ve ben de ona dayanarak bu pakete 1250tl bir para attım. Daha sonrasında kendisi paketi 10 dakika içerisinde iletti fakat içerisinden sql çıkmadı. Bunun üzerine sürekli olarak iletişim kurmaya çalışmama rağmen atacağım atacağım gün içinde atarım diyerekten bana bu sql dosyasını 2 gün sonra attı (ayın 9'unda istedim kendisi 11'inde attı.) ve üstüne bir tek bana küfür etmediği kaldı kendisinin. Bana zamanının olmadığını ve kendisinin de insan olduğunu belirtti fakat başkasından aldığım paket için kişi ile sürekli olarak irtibat ve diyalog kurabiliyorsak senin ne ayrıcalığın var? Madem bir hizmet satıyorsun o hizmetinin arkasında durmak zorundasın. Eğer oldu da durmayacaksın, o zaman para ile hizmet satmayacaksın. Neyse daha sonrasında baktım paketi indirdm bir de ne göreyim adam direkt bana fx serverdan bir tane sunucu kurup üzerine scriptleri atarak bir paket yollamış. Qb isimli klasöre girince otobüs mesleğinden tut kamyonculuğa kadar full şehirdeki meslekleri içeriyor. Ayrıca balık tutmadır polis jobudur hepsi bozuk ve görsellerden alakasız. Sunucuya girince 2-3 ayrı multicharacter açılıyor spawn selector 2 ayrı script olarak var 2 ayrı envanter ekstradan targetta hiçbir şey düzgün ayarlanmamış yani kısacası daha paketin ilk aşamasını bana atıyor kendisi. Sonrasında en azından fix bir paket atmasını onun üzerinde kordinatları değiştirip startlayabileceğimi söylediğimde bana kendisine 500 tl daha ödersem fix ve güzel bir paketini atacağını söylüyor e ben de diyorum ki alayım artık da sunucuyu bir şekilde açayım da ne olursa olsun diyip 350 tl daha atıyorum 150 sini de sonra atacak şekilde anlaşıyoruz. Daha sonra bana 150 tl olan borcu 400olduğunu söylüyor ve ben zaten orada artık kopuyorum ve zaten indirdiğim paketten de bir hayır görmüyorum. Ben de sunucusundan quitliyorum paketini falan siliyorum bunun sadece kasaba paketini bırakıyorum içinden mapi alırım en azından falan fistan diyerekten ve ne hikmetse bana anca sunucusundan quit atınca parasını istemek için yazıyor. Kısacası BU ARKADAŞTAN HİZMET ALMAYIN ALDIRTMAYIN! beni 1600tl dolandırdı sizi de dolandırmasın arkadaşlar. Saygılar iyi akşamlar sizlere.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: