Merhaba Arkadaşlar Bugün Özel Yapım Kasaba Paketli Server Açıyoruz Yarında Açılışımız Vardır Ve Hepiniz Davetlisinizdir Serverın İçinde Olan Scriptler Yeni Nesil Telefon Resimli Tweeter Sarı Sayfalar vb Motel Scripti En Son Nesil Script Sıfır Hata Server Bug Sıfır Server Suanda Test De Ve Yarın Açılış Oluca Bazı Mesleklere Patron Aranıyor Meslekler Bunlar Cartel 5 Kişi Getirin Veya Oyun İçi 4 Market 1 Banka Soyun-Patron Aranıyor NEO Şherif Departmanına Şhef Aranıyor Sağlık Bakanına Bakan Aranıyor Green Gang- Üye Aranıyor Ballas Çetesine Patron Aranıyor Emlak Bürosuna Patron Aranıyor NEO Mekanik Patron Aranıyor [ VE AİLE KURMAK İSTEYENLER 4 KİŞİ GETİREREK AİLE Açarlar Sonra 5 Market Soyduklarında Çete Olurlar ] Aile Olanlar Haftalık 2M Çete Olanlar Haftalık 3M Para Mafia,Cartel Olanlara Haftalık Mafia Olanlara 2M Cartel Olanlara 1M Ve Carteller Her Hafta Cuma Günü Kasabadaki Dükkanlardan Haraç Kesicek 6M Kesicekdir İllegalda İyi Para Vardır VE
H'icbir Yetkili Para Ve Basamicak Kurucuda Dahil Fiyatlar Uygun Sizler Icin
Toplamda Bu Pakete 1 Ayimi Verdim Efsane Bir Kasaba Paketimizdir
Fivem Turk Roleplay Gelistirici Iken Kendi Paketimi Kurdum Sonra Bana Ban Atip Paketimi Caldilar Bende Kendi Serverimi Actim Ve Daha Gelistirdim Gelmek Isterseniz Buyrun Serverimizi Linki Arkadaslar
Server İpimiz: 178.20.227.49:30120
Check out the NEO ROLEPLAY community on Discord - hang out with 12 other members and enjoy free voice and text chat.
discord.gg
Ve Servera Duzenli Yetkili Ariyoruz Rehber Rol Egitmeni Fln
H'icbir Yetkili Para Ve Basamicak Kurucuda Dahil Fiyatlar Uygun Sizler Icin
Toplamda Bu Pakete 1 Ayimi Verdim Efsane Bir Kasaba Paketimizdir
Fivem Turk Roleplay Gelistirici Iken Kendi Paketimi Kurdum Sonra Bana Ban Atip Paketimi Caldilar Bende Kendi Serverimi Actim Ve Daha Gelistirdim Gelmek Isterseniz Buyrun Serverimizi Linki Arkadaslar
Server İpimiz: 178.20.227.49:30120
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Check out the NEO ROLEPLAY community on Discord - hang out with 12 other members and enjoy free voice and text chat.
discord.gg
Ve Servera Duzenli Yetkili Ariyoruz Rehber Rol Egitmeni Fln
Son düzenleme: