Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

[TR] | Karma Roleplay | Türkiye Şehir Sistemi | Yeni Açıldık | Gerçekçi Ekonomi | +200 Modlu Araç | NO Whitelist | discord.gg/gC4mWsb |

KarmaRP

Üye
FT Kullanıcı
KARMA 3 EN İYİ.png

- SUNUCUMUZ ŞEHİR SİSTEMİDİR.
- BAGAJ SİSTEMİMİZ SIKINTISIZ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMAKTADIR.
- MAKİNEMİZ ÇOK GÜÇLÜDÜR O YÜZDEN KASMA OLMAZ SABİT FPS ALIRSINIZ
- 3 MALİKANE VE 6 BAĞIŞÇI EVİMİZ BULUNMAKTADIR.
- 2 ADET MEKANİĞİMİZ , 1 BAR VE 2 ADETTE PAVYONUMUZ BULUNMAKTADIR.
- 1ADET ANİMASYON MENÜMÜZ VARDIR (F3)
- ARAÇ KİRALAMA SİSTEMİ VARDIR.
- İLLEGAL VE LEGAL MESLEKLER VARDIR. WHITELIST MESLEK ALIMLARI AÇIKTIR.
- 3 ADET İLLEGAL BULUNMAKTADIR. (KOKAİN AFYON ESRAR)
- AİLE SONRA ÇETE SONRA MAFYA İLLEGALLERİ VARDIR SIRALIDIR !
- Y MENÜMÜZDE KUCAKLAMA,KİMLİK GÖSTERME GİBİ ÖZELLİKLER VARDIR.
- SATILIK/KİRALIK : EMLAK | MEKANİK | BAR | PAVYON | MOTEL | TAKSİ DURAĞI BULUNMAKTADIR. (FİYATLAR GERÇEKÇİDİR)
- REKLAM VE SPONSORLUKLAR İÇİN DİSCORD ADRESİMİZDEN YETKİLİLERE ULAŞABİLİRSİNİZ.

ServerİP: 185.153.231.228:30120
Discord: discord.gg/gC4mWsb

DF
Yeni açılan bi server için gayet iyi, ilgili yönetim güncel araçlar ve eklemeler gayet iyi. İnşallah hak ettiği yere gelirsiniz..

DF
Güzell Server Ben Altın Bağışçı Aldım 130 tl ye kayet iyi hakediyor Server Güzell Girin Oynayın

DF
Keşke Karma Company isim haklarını kullanıp şehinşah ve hidranın şirketinden prim yapmasaydın. Neyseki belgelerini aldılar bu şikayet edildiğinde büyük ihtimalle davalık olacaksın. Benden tavsiyesi ismini ve logosunu değiştir.

DF
Öncelikle hayırlı olsun. Bu uzun ve meşakkatli yolda umarım ki istediğinizi alır tüm zorluklara göğüs gerersiniz. Başarılar tüm ekibinize.

DF
Keşke Karma Company isim haklarını kullanıp şehinşah ve hidranın şirketinden prim yapmasaydın. Neyseki belgelerini aldılar bu şikayet edildiğinde büyük ihtimalle davalık olacaksın. Benden tavsiyesi ismini ve logosunu değiştir.
Bu seni hiç alakadar etmez

DF
Bu serverda emeklerinizin karşılığını kesinlikle alıyosunuz %100 tavsiye ediyorum kesinlikle oynamalısınız attığım bağışları da hakettiklerini de söylemek istiyorum.

DF
Şu Anda Yaşamak Olduğumuz Gerçek Hayatın neredeyse Aynısı Karma Roleplay de bulunmakta.Araç fiyatlarından tutun gerçek hayattaki mesleklerimizin hepsi bulunmakta Büyük Emek Verilmiş Bir Roleplay Serveri Hepinizin Oynamasını Şiddetle Tavsiye Ediyorum.Server Mükemmel.Emeği Geçen Herkesi Tebrik Ederim.

DF
Sağlam sunucu, 7/24 aktif. Bursa'da fiber gigabit altyapısı kullanarak hizmet veriyor pingler düşük 30'u geçmiyor. Çoğunluk 10-25 arası. Gerçekçi ekonomi sistemi mevcut, arabaların fiyatları gerçeğe çok yakın. Oynayacaklara şimdiden iyi eğlenceler.

DF
gerginlik yaratacak ortam hazırlamayın, iyi çalışmalar.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!