Merhabalar! Bugün sizlere sosyal ve hard emek sunucumuzu tanıtmak için geldim şimdiden bu konuyu okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim Hazırsanız başlayalım, öncelikle sunucumuzun teknik özelliklerinden bahsedelim;
-12 gb DDR4 Ram
-Ryzen 5 3600X @ 4.4 GHz (4 Core)
-80 GB NVMe SSD
-1 Gbit Hat
Gördüğünüz üzere sunucumuzun özellikleri bu şekilde şimdi sunucumuzun ekonomi durumundan biraz bahsedelim...
Sunucumuzda para kazanmak ne çok kolay ne de aşırı zor tam olması gerektiği gibi, araç fiyatları %100 gerçekçiliği yansıtacak vaziyette, modlu araçlar ücretli veya bağışçılara özel değil herkese açıktır ve oyun içi para ile satılmaktadır herkes satın alabilir! Adminlerimiz oyun içinde sürekli online olup size daha iyi bir rol kalitesi yaşatacaktır ve sürekli rol paslayacaktır. Unutmayın ki biz bu sunucuyu kâr amacı kesinlikle gütmeden açtık o yüzden sunucumuzda olan her özelliği ÜCRETSİZ bir şekilde kullanabilirsiniz!
Ayrıca sunucumuz yeni açıldığı için polis ve çete alımlarımız açıktır.
Sunucumuzdan tanıtım amaçlı fotoğraflar:
-12 gb DDR4 Ram
-Ryzen 5 3600X @ 4.4 GHz (4 Core)
-80 GB NVMe SSD
-1 Gbit Hat
Gördüğünüz üzere sunucumuzun özellikleri bu şekilde şimdi sunucumuzun ekonomi durumundan biraz bahsedelim...
Sunucumuzda para kazanmak ne çok kolay ne de aşırı zor tam olması gerektiği gibi, araç fiyatları %100 gerçekçiliği yansıtacak vaziyette, modlu araçlar ücretli veya bağışçılara özel değil herkese açıktır ve oyun içi para ile satılmaktadır herkes satın alabilir! Adminlerimiz oyun içinde sürekli online olup size daha iyi bir rol kalitesi yaşatacaktır ve sürekli rol paslayacaktır. Unutmayın ki biz bu sunucuyu kâr amacı kesinlikle gütmeden açtık o yüzden sunucumuzda olan her özelliği ÜCRETSİZ bir şekilde kullanabilirsiniz!
Ayrıca sunucumuz yeni açıldığı için polis ve çete alımlarımız açıktır.
Sunucumuzdan tanıtım amaçlı fotoğraflar:
Discord Linki
Sunucu kapasitesi : 128
Ts3 Kapasitesi : 128
Katılıp kayıt formunu doldurduktan sonra lütfen yetkili bekleyiniz
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Sunucu kapasitesi : 128
Ts3 Kapasitesi : 128
Katılıp kayıt formunu doldurduktan sonra lütfen yetkili bekleyiniz
ChaosTÜRK oyuncunun kazandığı sunucu!
Son düzenleme: