Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru TokoVoip

blackkhawk

Üye
FT Kullanıcı
Merhabalar, hayırlı ramazanlar öncelikle. Tokovoip kurulumum sorunsuz çalışıyor, ts3 e girenler oyunda değilken bekleme odasında, oyuna girince de oyun odasına otomatik geçiyo bunda bir sorun yok fakat, bu odalarda konuşanlar birbirlerini duyuyor. Bunu engellemek için ts3 odasının mesaj odası olarak mı açılması gerekiyor yardımcı olurmusunuz. ?

DF
qRowLing.js#2159 Discord Adım BU Özelden Ulaşırsanız Yardımcı Olabilirim.

DF
Sorun devam ediyor yardım edeyim diyen arkadaştan ses seda yok. bilen var mı yardım edecek olan. menzil ayarları vs yapılı. sadece ts3 kısmını soruyorum

DF
Ayarlardan voicechatlar kapalı olduğundan emin olun iyi forumlar.

DF
Hangi odalarda konuşanlar birbirini duyuyor biraz daha net bilgi paylaşır mısınız?

Bekleme odasında herkes konuşabiliyorsa;

--> "Needed Talk Power" ayarını oyuncuların yetkisindeki "needed_talk_power" yetkisinden bir üst sayıya taşımanız gerekiyor.

Oyun odasında herkes konuşabiliyorsa oyun odanıza dışarıdan müdahaleleri engellemek için kilitleyerek tokovoip_script içerisindeki şifre alanını yerleştirdiğiniz şifre ile değiştirmeniz gerekiyor.

Eğer oyun içerisinde tokovoip_script üzerinden herkesin sesi lokasyon farketmeksizin duyuluyorsa yine aynı şekilde tokovoip_script üzerinden proximity voice scale ayarlarını düzenlemeniz gerekiyor.

İyi forumlar.

DF
Ultimate Ultimate hocam bu toko_voip için gerekenler nelerdr hangi ts3sunucusunu almamız lazım hangi scriptler lazım

DF
Ultimate Ultimate hocam bu toko_voip için gerekenler nelerdr hangi ts3sunucusunu almamız lazım hangi scriptler lazım
Herhangi bir Teamspeak 3 sunucusunu kullanabilirsiniz, ekstra hatırladığım kadarıyla eğer telsiz sistemi kullanmak isterseniz önerebileceğim ls-radio telsiz sistemini kullanabilirsiniz.

Başka ek olarak herhangi birşeye ihtiyacınız yok.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!