Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Yardım TOKOVOİP ENTEGRELİ HUD

jhonysins1

Üye
Yasaklandı
FT Kullanıcı
MERHABALAR YAKLAŞIK 10 TANE FELAN HUD DEĞİŞTİRDİM FAKAT HİÇBİRİ ÇALIŞMADI ÖRN BAR : YEME İÇME VE STRES NE ARTIYOR NE AZALIYOR BİRİ YARDIM EDE BİLİR Mİ 23744

DF
hudun entegrelerini kendine göre ayarlaman lazım

DF
Misal olarak sana attığım st-hud scriptindeki cilent.lua da aşşağıda paylaştığım kod satırlarını düzenlemen gerekiyor.

TriggerEvent('esx_status:getStatus', 'thirst', function(thirst)
TriggerEvent('esx_stress:getStress',function(stress)

esx_stress yazan yerleri kendi kulandığın stress scripti ile değiştirmen gerekiyor. Misal MF_Stress kullanıyorsan ona göre düzenlemen gerekiyor tum scriptin icinde, Düzenlemeleri yaptın mı ?

DF
Misal olarak sana attığım st-hud scriptindeki cilent.lua da aşşağıda paylaştığım kod satırlarını düzenlemen gerekiyor.

TriggerEvent('esx_status:getStatus', 'thirst', function(thirst)
TriggerEvent('esx_stress:getStress',function(stress)

esx_stress yazan yerleri kendi kulandığın stress scripti ile değiştirmen gerekiyor. Misal MF_Stress kullanıyorsan ona göre düzenlemen gerekiyor tum scriptin icinde, Düzenlemeleri yaptın mı ?
Beni anlamadın galiba Hiçbiri çalısmıyor su içme fln

DF
Sana attığım esx_status ve st-hudu denermisin herhangi bir sorun olmaması gerekiyor.

DF
ee kardeşim acaba gerizekalımısın esx_statusu neden almadın
Sen forum düzenini bozmaya devam edersen bu şekilde benim gözümde geri zekalı durumda oluyorsun bilgin olsun insanlara b*k atmaktan başka bir özelliği olmayan kitle dikkat edin tavırlarınıza. Ek olarak jhonysins1 jhonysins1 sende etiketlemeye devam edersen yetkilileri sana da yaptırım uygulamak zorunda kalacağım bence sıktı biraz ne diyorsun.

DF
Sen forum düzenini bozmaya devam edersen bu şekilde benim gözümde geri zekalı durumda oluyorsun bilgin olsun insanlara b*k atmaktan başka bir özelliği olmayan kitle dikkat edin tavırlarınıza. Ek olarak jhonysins1 jhonysins1 sende etiketlemeye devam edersen yetkilileri sana da yaptırım uygulamak zorunda kalacağım bence sıktı biraz ne diyorsun.
reiz adam crack paket kullanıyor tr rp 15.2 çalıntı paketını geliyorsun bana burda kızıyorsun?? ve adam gelmiş burda boş boş sorular soruyor milletten yardım bekliyor crack paket kullanıp milletin emeğini kullanıp ?? paketin onun olmadığı ne belli görüyorsun ve bana burda millete bok atıyorsun diyorsun kimin emeğine bok attığımı gördümmü eleştiri yaptığım konular hiç birinin emeği değil

DF
Kimin paketi kullandığı beni ilgilendirmez paralı, parasız çalıntı bu benim sorunum değil benim sorunum ve sorumluluğum kurduğum forumun düzenini sağlamak, bu forum insanlara bir şey öğretmek, fivem kitlesini genişletmek ve geliştirmek adına kurulan bir forum adresi olduğu için bahsettiğin sunucu ya da paketi beni ilgilendirmez kısaca.

DF
reiz adam crack paket kullanıyor tr rp 15.2 çalıntı paketını geliyorsun bana burda kızıyorsun?? ve adam gelmiş burda boş boş sorular soruyor milletten yardım bekliyor crack paket kullanıp milletin emeğini kullanıp ?? paketin onun olmadığı ne belli görüyorsun ve bana burda millete bok atıyorsun diyorsun kimin emeğine bok attığımı gördümmü eleştiri yaptığım konular hiç birinin emeği değil
Crack Degil .. Boş konuşmasaymışsın.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!