Öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum ve fivemturk.com ailesine bizlere bu imkanı sundugu için teşekkür ediyorum.
Daha önce ekim ayında bir sezon aktif bulunmuş olan Hyper RP Server, yenilenerek güncel scriptlerle donatılarak hatasız ve akıcı bir oynanışı hedefleyerek 04.01.2020 tarihinde açılmış bulunmaktadır. Burada standart ve klişe olmuş özelliklerden uzun uzun bahsetmeyi düşünmüyorum, çünkü her oyuncu bambaşka bir yorumcudur aynı zamanda. Önemli olan bizlerin yorumlaması değil oyuncuların değerlendirmesidir, hyper olarak bunun bilincindeyiz.
Sizlerde gelip görüp deneyimleyerek bizlere o değerli yorumlarınızı yapabilir, Hyper Server oyuncusu olmayı seçebilirsiniz. Bizler yönetim olarak RP'nin bir oyun olduğunun ve herkesin eğlenmek için orada olduğunun bilincindeyiz. Bu sebepten Hyper olarak maddi çıkarları son plana atmış durumdayız. Önemli olan adil, yenilikçi ve samimi bir oyun ortamı sunmak. Gelip deneyimleyecek olan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
BAŞLICA ÖZELLİKLER
*SSD, 24 GB RAM SUNUCU CİHAZI
*WL , TOKOVOIP
* ŞEHİR SİSTEMİ
*RENKLİ HARİTA
*MARKET SATINALABİLME
*ÇEŞİTLİ LEGAL MESLEKLER
*KAZIKAZAN
*STABİL FATURA SİSTEMİ
*MODLU ARAÇLAR (istekler doğrultusunda sürekli yeni araçlar ekliyoruz)
*ARAÇ LANSMAN ALANI (yeni eklenecek modlu araçlar rol içinde tanıtılıyor)
*PAVYON SİSTEMİ
*ARAÇ PARÇALAMA
*KENEVİR, BİTCOİN, BANKA SOYGUNU, KUYUMCU SOYGUNU ve fazlası
*DETAYLI F3 VE ANIMASYON MENUSU
*K MENU
*ÇETELERE ÖZEL ETKİLEŞİM MENÜ
VE DAHA FAZLASI...
Discord TK Hyper Server :
Daha önce ekim ayında bir sezon aktif bulunmuş olan Hyper RP Server, yenilenerek güncel scriptlerle donatılarak hatasız ve akıcı bir oynanışı hedefleyerek 04.01.2020 tarihinde açılmış bulunmaktadır. Burada standart ve klişe olmuş özelliklerden uzun uzun bahsetmeyi düşünmüyorum, çünkü her oyuncu bambaşka bir yorumcudur aynı zamanda. Önemli olan bizlerin yorumlaması değil oyuncuların değerlendirmesidir, hyper olarak bunun bilincindeyiz.
Sizlerde gelip görüp deneyimleyerek bizlere o değerli yorumlarınızı yapabilir, Hyper Server oyuncusu olmayı seçebilirsiniz. Bizler yönetim olarak RP'nin bir oyun olduğunun ve herkesin eğlenmek için orada olduğunun bilincindeyiz. Bu sebepten Hyper olarak maddi çıkarları son plana atmış durumdayız. Önemli olan adil, yenilikçi ve samimi bir oyun ortamı sunmak. Gelip deneyimleyecek olan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
BAŞLICA ÖZELLİKLER
*SSD, 24 GB RAM SUNUCU CİHAZI
*WL , TOKOVOIP
* ŞEHİR SİSTEMİ
*RENKLİ HARİTA
*MARKET SATINALABİLME
*ÇEŞİTLİ LEGAL MESLEKLER
*KAZIKAZAN
*STABİL FATURA SİSTEMİ
*MODLU ARAÇLAR (istekler doğrultusunda sürekli yeni araçlar ekliyoruz)
*ARAÇ LANSMAN ALANI (yeni eklenecek modlu araçlar rol içinde tanıtılıyor)
*PAVYON SİSTEMİ
*ARAÇ PARÇALAMA
*KENEVİR, BİTCOİN, BANKA SOYGUNU, KUYUMCU SOYGUNU ve fazlası
*DETAYLI F3 VE ANIMASYON MENUSU
*K MENU
*ÇETELERE ÖZEL ETKİLEŞİM MENÜ
VE DAHA FAZLASI...
Discord TK Hyper Server :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.