Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Cevaplandı Texture problemi

AlphaCarry

Üye
FT Kullanıcı
Discord
AlphaCarry#2425
.

DF

Ekli dosyalar

• 20211214003152_1.jpg
    20211214003152_1.jpg
    404.2 KB · Görüntüleme: 56
  • 20211214003214_1.jpg
    20211214003214_1.jpg
    331 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Bu sorun fivem'i kapatıp açınca düzeliyor. Nedenini bende bilmiyorum fakat disconnect atıp sunucuya girince bu şekil oluyordu direkt kapatıp açınca düzeliyor diye biliyorum.

DF
konunun bununla alakası yok, ipl güncelleyince kıyafet sorunu düzelmez. tahminimce bilgisayarın o kadar stream dosyasını aynı anda çalıştıramıyor ve sorun yaşıyorsun. kullandığın streamleri kontrol et , bi kaç şeyden vazgeçmen gerekecek
Bazq bey ilettiğim gibi sorun FiveM kaynaklıdır. Fivem'i kapatıp açtığımızda sorun düzelmektedir. Saygılarımla - Handlingci Sessiz

DF
Bazq bey ilettiğim gibi sorun FiveM kaynaklıdır. Fivem'i kapatıp açtığımızda sorun düzelmektedir. Saygılarımla - Handlingci Sessiz
sessiz bey deneyimlerime dayanarak sorunun kaynağının kullanıcının sistemiyle alakalı olduğunu düşünüyorum fakat sizin cevabınızda doğru ! FiveM bir framework, gtao üstüne kurulu dedicated server mantığına sahip bir platform ve eksiklikleri çok fazla, aç kapa yaparak düzelebilir fakat FiveM sizin dinsiz kızınız değil ki aç kapa yapsanız dine imana girsin

DF
sessiz bey deneyimlerime dayanarak sorunun kaynağının kullanıcının sistemiyle alakalı olduğunu düşünüyorum fakat sizin cevabınızda doğru ! FiveM bir framework, gtao üstüne kurulu dedicated server mantığına sahip bir platform ve eksiklikleri çok fazla, aç kapa yaparak düzelebilir fakat FiveM sizin dinsiz kızınız değil ki aç kapa yapsanız dine imana girsin
KIZIM HAKKINDA DÜZGÜM KONUŞ.

DF
Seçenek 1: Sunucudan disconnect çekip girersen texturelar bozulabilir. (Quit atıp giriş yaparsan daha sağlıklı olur.)

Seçenek 2: Araç textureları FiveM'in desteklediği boyuttan yüksek olduğu için bozuluyor olabilir (Optimize etmen gerekiyor.)

Seçenek 3: Eğer Artifacts Server dosyalarının eski sürümünü kullanıyorsan, araçları sunucudayken startlayıp kullanmaya çalışırsan bu şekilde texture sorunu oluşur. (Quit atıp tekrar girdikten sonra denemen gerekiyor)

DF
iyide kıyafet paketini kapatınca düzeliyor sorun kıyafet paketi ile alakalı ancak çözüm hala bulamadım aklımda hala free key kullandığım için ondan kaynaklandığını düşünüyorum oyundan gir çık yaparakta bu sorunun düzelmesini beklemekte garip olur diğer insanlar için.

Bu yazdığını şimdi gördüm, kıyafet paketinin düzgün çalışması için Platinum key kullanman gerekiyor. Free key ile düzgün çalışmaz zaten.

Not: Düzgün çalışması için sunucu slotunu 7 kişi yaparak deneyebilirsin.

DF
Merhaba,

konu başlığı tarafımca cevaplandı olarak değiştirilmiştir.

İyi Forumlar Dilerim , Saygılarımla..

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!